EN ROLIG MØLLEØKT FOR AKTIVE HVILEDAGER

Av og til er det utrolig deilig å ha en rolig økt hvor man rett og slett bare har fokus på bevegelse og det å bruke kroppen. Det er faktisk veldig sunt å ha rolige økter også, enten på akive hviledager, eller som en egen «restitusjonsøkt». For mange er rolige økter også det eneste de mestrer av forskjellige årsaker. Da er denne økta helt super.

I dette eksempelet viser jeg hvilke fart jeg har holdt. Du tilpasser selvsagt etter ditt eget nivå og ønske! 🙂

4 min rask gange – 6,5 km/t
3 min lett jogg – 9 km/t
3 min rask gange – 6,7 km/t
3 min lett jogg – 9 km/t
3 min rask gange – 7 km/t
4 min lett jogg – 9 km/t
5 min gange – 6 km/t


Dette ble min økt i dag sammen med litt kroppsvektsøvelser!
Jeg koste meg med god musikk på øra og nøt tiden for meg selv i min egen verden. Det må ikke alltid være blod, svette og tårer 😉

GOD onsdags kveld <3
Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *