3 (GJENNOMFØRBARE) PÅSKE-HELSETILTAK

I høytider hvor det blir mer kos og kanskje også mindre aktivitet er det fort gjort å få panikk og skrekk for at formen skal falle totalt (selv om det slettes ikke skjer på bare en uke…;)) For å sørge for mer velvære i påskeuken, vil jeg by på tre enkle helsetiltak du kan gjøre som mest sannsynlig hjelper deg å nyte påsken uten dårlig samvittighet 🙂

🐤Spis protein til hvert måltid
Opprettholder du et bra proteininntak, er du sikker på at du ikke snyter kroppen for dyrebare byggeklosser. Få i deg minimum 20 g protein pr.måltid. Proteiner er ikke bare byggeklosser som hjelper oss å bygge- og beholde muskulaturen, det er også mettende.

🐤Vær i bevegelse i 1 time pr.dag
Bevegelse kan være skitur, gåtur, husarbeid, hjemmetrening… Hva som helst! Bevegelse øker følelsen av velvære og er bra for både kropp og hode. Del det opp om du vil, dersom det passer best.

🐤Sett av tid til litt mobilitetstrening, gjerne hver dag!
I ferien har vi gjerne mer tid til overs. Da er det lurt å bruke den godt! Sett av noen minutter til litt mobilitetstrening, gjerne på morgenen før du starter dagen. Krever ikke noe utstyr og er veldig bra for kroppen. Sjekk ut Funkygines video her:



🐤 Ha en super onsdag 😀 🐤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *