MIN MAT PÅ FERIE

 

Jeg tenkte kanskje dere var nysgjerrig på hva slags mat jeg spiste på ferien min?
Vi var så heldige å ha den største frokostbuffeen til rådighet på hotellet, så her spiste jeg meg god og mett. De fleste dagene ble det bare 2 store måltider til dagen, noe som passer meg bra når jeg ligger rett ut hele dagen i solsteika 🙂

100PHOTO10

1 ♥ Cæsarsalat med kylling, salat og permesan ost
2 ♥ En gedigen fruktsalat med mye forskjellig, blant annet fiken (!) og nøtter.
3 ♥ Litt utvalg fra den enorme frokostbuffeen. Eggerøre, grønnsaker, frukt og yoghurt.
4 ♥ Nok en frokost. Egg, skinke, frukt, oliven og yoghurt.
100PHOTO11
5 ♥ Tyrkisk «kebab». Tre forskjellig typer kjøtt sammen med grønnsaker og ris.
6 ♥ Kiwi-crush. En drink fra baren ved bassenget. De sparte ikke på spriten, så denne ble for sterk for min del !
7 ♥ På en fin restaurant bestile jeg grillet kylling og fikk 2 (!) fileter sammen med litt grønnsaker og ris. Mye mer kjøtt enn du få i Norge !

Utenom dette ble det enorme mengder lightbrus samt litt sjokolade på kveldstid to av dagene. Utover dette har vi levd overraskende sunt, noe som resulterte i kun 1 kg vektoppgang som forøvrig forsvant igjen dagen etter vi kom hjem. Jeg har bare slappet av uten å tenke på noen ting, og det viser seg nok en gang at det faktisk ikke gjør noen ting når man er flink med kostholdet ellers 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *