7 FUN FACTS – JUNI

I forrige måned brakk jeg av litt her på bloggen med et innlegg med 7 fun facts om meg. Jeg fikk så god respons, så derfor kjører jeg på med syv nye punkter og gir dere et enda større innblikk i hvem som skjuler seg bak tastaturet her på bloggen 😀

Jeg er utrolig nysgjerrig
Jeg har tusen spørsmål jeg kan spørre mennesker jeg møter, og jeg bare elsker å høre hva folk driver med, hva de liker å finne på, hvor de har dialekten din fra, hvilke musikk de liker, hvor de liker å reise… Alt mulig! Det kan kanskje virke som at jeg graver, men jeg er bare oppriktig nysgjerrig og blir så inspirert av mennesker.

Jeg elsker å fiske
…stillheten, roen og alt som følger med. Det er noe magisk med det, og det er noe jeg kan drive med i timesvis.

Plantasjen er min favorittbutikk
Planter og blomster gjør meg så glad, og jeg føler inspirasjon og glede strømme på når jeg går der inne. Det er så mye fint og spesielt. (Og ja, jeg innser at jeg kan oppfattes som en smule sær nå!)

Jeg har store problemer med bruksanvisninger
Hvis ikke ting kan monteres på ren sunn fornuft, så gir jeg nesten opp før jeg har startet. Ti tusen skruer i forskjellige størrelser? Nei takk. Jeg kan hvis jeg må, men det sitter dypt inne og krever haugevis av konsentrasjon. Og dessuten- om jeg bruker bruksanvisningen så kan du vedde på at jeg gjør feil uansett.

Jeg elsker pasta
…i alle former! Pasta er livet. Pasta carbonara er en stor favoritt, men også vanlig spagetti med kjøttsaus.

Jeg kjøper veldig sjeldent klær
Med årene har jeg blitt ekstremt kresen, og jeg liker best å tenke meg godt om før jeg kjøper meg noe nytt. Jeg må være sikker på at det blir brukt mer enn èn gang.

Jeg er supersær når det kommer til treningen min!
Jeg må komme inn i «modus», «bobla», «stemningen» – hvis ikke er det vanskelig for meg å gjennomføre noe ordentlig bra. Hastverk, pratsomme mennesker, støy og overbefolkning er ting som setter meg helt ut. I tillegg liker jeg best å trene et annet sted enn jeg jobber. Både for å få være i fred, og fordi jeg liker å skille jobb og privatliv.

Med det sier jeg god fredag! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *