MITT FØRSTE SOMMERLØP

Nå har jeg mast om sommerløpet på snapchat i over en måned, haha.
Jeg satte meg dette målet for å ha noe konkret å trene mot. Noe som motiverte litt ekstra og fikk meg ut på tur både på solrike og regntunge dager. Det har blitt mange fine treningsøkter, og det har vært utrolig deilig å forbedre kondisjonen. Da jeg startet å trene mot dette var formen betraktelig dårligere enn den er i dag.

I gjennomsnitt har jeg hatt to løpeøkter i uken siden april på alt fra 3 til 6 km, og de fleste av dem har vært i veldig ulendt terreng med mye motbakker. Det er jeg veldig glad for nå, for løypa vi løp på Sommerløpet var alt annet enn det.

I går gikk det av stabelen i Kristiansand sentrum, og vi var utrolig heldige med været! Temperaturen var perfekt. Det var felles oppvarming og utrolig god stemning. Hele løypa var helt slak, så bakkekondisen jeg har opparbeidet fikk jeg ikke så mye bruk for, haha. Det var utrolig deilig å kjenne seg lett i kroppen og i pusten!

Dette var utrolig moro, og det frister absolutt å gjenta. Neste mål er derfor Rosa sløyfeløpet som går av stabelen 5 oktober, og da går vi for 6 km. Det blir GØY! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *