DETTE VIL JEG GJØRE I AUGUST

Denne måneden skjer det mye gøy!
Juli var en nydelig måned med mange fine dager. Jeg har troa på august også. Hverdagen sniker seg på og feriemoduset avtar. Det er fint det og!

Dette vil jeg gjøre i august…

Dra på flere fjellturer
Jeg var på oppdagelsestur i går og fant veien til en fjelltopp jeg ikke har vært på før. Flere sånne turer skal det bli dersom været er bra! Jeg er lysten på en større fjelltur også. Kanskje Kjærag eller Besseggen.

Min brors bryllup
Min yngste storebror gifter seg 10 august, og jeg gleder meg sånn! Ser for meg at det blir en tårevåt dag. Jeg blir jo rørt bare ved tanken.

Gå turer med sekk
Jeg har så lyst til å bli god til å gå tur med tung sekk, så jeg tenker å starte i det små nå. Planen er å gå Hardangervidda eller Jotunheimen neste sommer, og det skader ikke å være forberedt 🙂

Stå opp tidlig
I omtrent hele sommer har jeg stått opp tidlig og det har vært såå digg! Jeg føler jeg har fått så mye ut av dagen. Denne gode trenden skal jeg holde på denne måneden også.

Mysteryland
23 august er det tid for årets store happening for meg og kjæresten. Musikkfestival i Nederland! Vi har vært der flere år på rad, og det er like rått hver gang!

Få faste rutiner på bloggingen
Med mer hverdagsrutiner på plass tenker jeg også det blir lettere å få til faste bloggerutiner. Det har vært litt feriemodus her i sommer, men nå er det slutt på det!

Venninnetur til Elverum
Jeg og en av mine bestevenninner har en fast tur til Elverum hvert år. Siste helga i måneden skal vi nok en gang på tur, og jeg gleder meg til en helg full av latter og moro 😀

August blir bra! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *