5 GRUNNER TIL AT DU IKKE HAR FREMGANG PÅ DIETT

1. Du småspiser mellom og/eller etter måltider. Små mengder med kalorier av gangen, men til sammen blir det nok til at underskuddet blir vedlikehold.

2. Du snakker nedlatende til deg selv og stresser.
Kroppen reagerer negativt på at du er stresset og sint på deg selv. Prøv å like deg selv på veien mot mål, gi deg selv ros underveis ! En glad kropp samarbeider mye bedre.

SAMSUNG CAMERA PICTURESTights // T-skjorte (tilbud nå!)

3. Du trener for mye.
Om underskuddet ditt er stort og du trener mye på toppen av det hele, kan kroppen gå i forsvarsmodus. Se mer i videobloggen min om dette her.

4. Du følger ikke planen. Som i punkt èn – du slurver med inntaket og ender opp med å bytte ut ditt og bytte ut datt. Om du ikke vet hva du gjør så blir det fort gal totalsum av kalorier.

5. Du holder ikke på lenge nok. Dette er det viktigste etter punkt nr.to ! Følger du planen og gjør som du skal så er det bare snakk om tid før det skjer noe. Vær tålmodig og stick to your plan. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Ofte kan man stå stille i fremgangen i 2-3 uker før man plutselig får en kraftig dropp. Sånn funker det ganske ofte. Hang in there!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *