FREDAG HOS JULIE

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESBukse // Genser 

Hei alle sammen !
Her startet dagen tidlig som den alltid gjør på fredager. Formiddagen er satt av til jobbing med coaching samt oppsett av treningsprogram og kostplaner. Jeg storkoser meg på vårt lille hjemmekontor! 🙂 Det beste med å gå på jobb hjemme hos seg selv er at jeg kan gå med joggebukse og ha håret til alle kanter om jeg vil uten at det gjør noe, noe som ikke er så sjelden her i huset ;P

Hodet mitt flyter forøvrig over av jobbrelaterte ting for tiden. I morgen skal jeg ha min første workshop på Shapes Fitness hvor jeg jobber og må forbrede en del ting til det. I tillegg er det også workshop 5 oktober (som fortsatt har noen ledige plasser, send mail om du vil delta: din.pt@live.no) samt en del nye kunder som skal ha oppfølging og hjelp. Jeg trives med å jobbe mye, så dette er perfekt for meg. Jeg må bare bli bedre på å planlegge dagene mine så jeg ikke blir stresset 🙂 Spesielt matforberedelser blir fort nedprioritert, og senest i går måtte jeg ty til en easy way out; plukkesalat på Meny. Det smakte himmelsk og passet godt til dietten min, så da er det ingen krise.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ønsker dere en fin fredag !

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Den fargen kledde du!! 🙂

    1. Takk 😀

  2. Kan man ansette deg som coach for å stille i bikinifitness neste år?

    1. Det kan du. Send meg mail på din.pt@live.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *