…Du vet de «dårlige» treningsøktene…?

Vi alle har dem i blant. Treningsøkter som føles helt rævva, på godt norsk. Man er gjerne trøtt, ufokusert, mangler muskelkontakt, løfter mindre enn man pleier også videre. ALLE har slike økter!

De kan komme selv om man har et bra tilpasset treningsprogram. Det kan komme selv om du spiser bra, sover bra, hviler nok. Dårlige økter kommer innimellom, uansett om man gjør alt for å ikke få dem.

(Kroppen en kompleks, og ofte er det ting som skjer i kroppen vår som vi ikke vet om eller merker direkte. Det kan også være at vi påvirkes av tanker og følelser helt underbevisst, som igjen påvirker evnen vår til å fokusere og være til stede på trening)

Uansett!
Poenget jeg skal frem til i dette innlegget er at de «dårlige»/mindre gode øktene er en del av reisen mot et mål. De er med i regnestykket som til slutt ender opp i resultater. Tro det eller ei – uansett hvor elendige de kan føles, så teller de også!

Resultater er en samling av haugevis av valg og handlinger.

Noen veldige gode, noen mindre gode, noen ok. Ikke ergre deg over de mindre gode øktene. De hører hjemme i reisen mot mål – og ingen er dem foruten 😉

God mandag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *