HJERTET I HALSEN + LITT INFO

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Genser // Bukse

Bildet beskriver ganske greit hvordan jeg føler meg i dag. Broren min, Joakim Rafoss står på scenen i Stavanger i dag, i -80 kg bodybuilding. Jeg er så lei meg for at jeg ikke får være der å se han, men samtidig er jeg glad fordi jeg skal ha workshop i dag. Følelsene og nervene bobler litt kjenner jeg. Jeg kjenner at jeg lever ! Krysser alt jeg har for han og satser på palleplass 🙂

Jeg skal snart avsted, men vil først si to ting.
♥ 1 : Jeg vet at det er noen som får seint svar på mail, men jeg har veldig stor pågang for øyeblikket, og vil samtidig begrense arbeidstiden min så jeg ikke sitter på dataen 24/7. Jeg har lest alle sammen, og alle vil få svar. Takk for tålmodigheten og forståelse!

♥ 2 : X-life har fått inn så mye fine nyheter fra KariTraa som er egnet for vinteren. I’m in love! Trykk på bildet under og se hele kolleksjonen 🙂

Desktop21

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
2 comments
  1. HVordan gikk det med han???

    1. 4 plass! 😀 Satser på enda bedre på NM :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *