Hva er den beste treningen for å forbrenne fett?

Jeg har hatt problemer med bloggen i en ukes tid og har derfor ikke fått postet noe her. Nå er alt som det skal igjen, så flere innlegg vil komme på løpende bånd!:)

HVA ER DEN BESTE TRENINGEN FOR Å FORBRENNE FETT? Dette er et spørsmål jeg får ofte, og det forstår jeg godt! Man ønsker å jobbe mest mulig effektivt mot en lavere fettprosent.

Før jeg gir svar på selve spørsmålet, er det noe viktig jeg må si;
Det er ingen øvelse eller treningsopplegg i seg selv som kan gi deg redusert fettprosent. Riktig kosthold, nok hvile, kontinuitet og riktig mengde trening er vel så viktige deler av det som kreves.

Når det er sagt, så kan vi gå videre.

Høy puls er et nøkkelord dersom man ønsker høyest mulig forbrenning i selve økta. Jo høyere puls, jo mer må kroppen jobbe. Det vil ikke si at du må ligge nærme makspuls under hele økta, men mer at man har kortere pauser, nok belastning og generelt høyere tempo. Man kan gjøre dette på flere måter, og i tidligere innlegg har jeg skrevet mer konkret om akkurat dette. HER, HER og HER kan du se de konkrete forslagene som du kan implementere i din trening.

Fettforbrenning utenom øktene
En treningsøkt med høy puls vil dog ikke ha så stor betydning dersom du sitter stille resten av dagen. Å holde seg aktiv med hverdagsaktivitet gjennom dagen er alfa omega for å ha et fettforbrennende miljø i kroppen. Unngå stillesitting over lang tid. Gå, stå og hold deg i bevegelse.

Den beste treningen er den du faktisk klarer å utføre!
Når målet er å redusere fettprosenten så er kontinuitet det aller, aller viktigste. Du må ta nødvendige valg gang på gang OG være tålmodig. Driver du et regime du ikke klarer å oppretholde, vil du ikke få ønsket resultat. Da er det bedre å finne en gylden middelvei som du kan trives med, og holde deg til det. Det ekstreme fungerer ekstremt sjeldent over tid. Ha det i bakhodet 😉

Avslutningsvis vil jeg minne deg på at fokuset når det kommer til både trening og kosthold mener jeg bør være helse fremfor fettforbrenning i seg selv. Det å få god kvalitet over øktene sine og å holde seg aktiv, er bra for deg! En rekke gode valg daglig vil også være veien mot å trives i sin egen kropp:)

GOD fredag!

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation