Prosjekt Adele

Sjefen min, Hanne på Trimeriet i Vennesla og jeg startet en samarbeid i sommer med ei dame som heter Adele. Hun ønsker en livsstilsendring, og vi bestemte oss for å hjelpe henne. Hun får sponset medlemsskap på Trimeriet samt oppfølging med ukentlige PT-timer av meg. Dette prosjektet skal dokumenteres underveis og forhåpentligvis inspirere flere til å ta steget og gjøre det samme!

Dette skriver Adele om seg selv;

«Mitt navn er Adele, jeg er 45 år gammel og mamma til verdens beste lille gull. Hun er 3.5 år og full av troll. På fritida…..vel jeg har ikke fritid. Så vi bruker den sammen. Går litt turer og koser oss på lekeplasser. I vårt hus har vi 2 katter og 1 hund. Ellers kan jeg fortelle at jeg er barne og ungdomsarbeider. Elsker å jobbe med ungdom. Just nå er jeg på Hornnes barneskole, og stortrives med det.

I løpet av mine 45 år har jeg lagt på meg og tatt av flere hundre kilo. Det meste jeg har tatt av var 60 kg, i løpet av 1.5 år. Nå har hvert gram sneket seg på, mens jeg har vært opptatt av å være mamma. Glemte meg selv helt.

Nå kjenner jeg at prioriteringene må forandre seg litt. Kommer alltid til å være 100% mamma. Men jeg må også ta vare på meg selv. Drømmen er å kunne gå turer med dattera mi i skogen, kunne ta sykkelturer innover «linja», eller bare føle meg komfortabel med å gå i badedrakt.

Og mens jeg går og drømmer om just dette, tar noen telefoner for å høre om tilbud på forskjellige treningsentere, er det ei med vennlig stemme som ber meg om å ta turen innom Trimeriet. Så kan jeg se hvordan tingene ser ut. Mens svetten begynner å renne, dørstokkmila er herved funnet. Jeg, trene???? Skal jeg våge å vise meg på et treningssenter. Med alle mine kilo. Frykten for å bli sett er grusom. Men lysta til å leve og ikke bare eksistere er stor, større.
Men min far lærte meg å alltid gå på, aldri la frykt få overtaket. Så jeg gikk.
Der sitter det ei som smiler bredt og venter på meg. Jeg gransker øynene for å se etter dømmende blikk. Men det er ikke der. Og jeg våger å puste.
Jeg får en gave av denne dama. Bare for å toppe det hele, kommer det enda en sjel inn og gjør det hele så enkelt å si ja takk til.

Så jeg fikk 6 mnd gratis trening og 6 mnd gratis personlig trener. Det er jul og påske på en gang. Tenk å kunne reise til Oslo og ta en halvmaraton. Det hadde vært gøy det! Er jeg takknemlig for dette? De skulle bare visst…»

Med jevne mellomrom vil jeg oppdatere om hvordan reisen til Adele utarter seg. Til nå har hun startet med ukentlig egentrening, noe som i seg selv er et stort steg og god fremgang. Hun har også gått ned 4,1 kg og 10 cm rundt midjen! Fortsettelse følger! 😀


Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *