17 comments
 1. Hei jeg trener hver dag mandag til fredag og mye tur gåring i helgene. Men etter en rekke år med angst. Har jeg fått mye muskel knuter og stram nakke med mye hode pine. Jeg elsker å trene, men jeg får aldri jobbet hardt nok pga plagene mine. Jeg har fått betennelse i skulderen så jeg tar det rolig med arm og skulder. Men har du noen tips om hvordan jeg kan bli bedre i nakke og skulder? Har gått til fysioterapi, naprapat.. men har bare våre god den dagen. Jeg er veldig frustrerte for det stopper meg mye til å komme til det målet jeg ønsker!

  1. Hei !
   Det kan hjelpe med egenmassasje av skuldre og armer, samt massasje med foamroller på rygg og nakke. Selv syns jeg det er veldig effektivt. I tillegg bør du gjøre avslappningsøvelser for nakke og skuldre. Hev skuldrene høyt og slipp dem ned, og gjenta. Dynamisk oppvarming før trening er også lurt å benytte seg av for å slappe mer av og bruke musklene rett. Søk på youtube på Børge Fagerli sin kanal (BorgeMyr)
   Lykke til !

 2. Supert innlegg! Lo greit i starten av innlegget, du er konge 😛

  1. så bra 😀 hihi takk ! 🙂

 3. digger videobloggene dine, og det er gøy at du kan kødde samtidig som du er seriøs. For da får man det liksom med seg. Får ikke inntrykk av at du er useriøs, bare jævli artig jente!:)

  1. Så bra!! Godt du får noe fornuftig ut av videoene og hehe :))

 4. Hva med oss som er tynnfeite da? 🙁 Jeg er ganske tynn, men har en litt magefett jeg vil ha bort. Vil IKKE mere ned i vekt.. og ligger jeg mere i kcal underskudd, blir jeg bare tynnere og tynnere og mindre muskler. Tror du det hadde funket, og øke kcal til vedlikehold så jeg får lagt på meg litt muskler og blitt sterkere? Ville jeg fått en strammere kropp da, eller ville jeg blitt feit bare?

  1. styrketrening må til her! 🙂 Vedlikehold i kcal, fokus på tung styrketrening og heller en diett senere når muskelmassen har økt 🙂

 5. Haha! Digger at du klarer å tulle litt innimellom, letter på stemningen!:D

 6. Hei!
  Jeg bare lurte på, hvordan kan man beregne at man ligger i kcal.underskudd uten å følge en kostholdsplan? Jeg personlig er veldig glad i å løpe, men etter flere år med mange timer tilbakelagt på tredemølle og i skogen, så har jeg ikke merket noe særlig forskjell i fettprosent.. Hva burde jeg gjøre? Jeg vil jo helst ikke kutte totalt ut godteri og kosemat liksom, men det er kanskje det som må til ? haha 🙂
  Også lurte jeg på: hvis jeg vil bruke BCAA(?), gjør det at jeg forbrenner fett når jeg løper uansett hvor høy puls jeg har, siden BCAA gjør at man ikke forbrenner muskelmasse? Eller har jeg misforstått helt? 🙂

  Bloggen din er tipptopp! 😀

  1. Hei !
   Først av alt ville jeg droppet lange løpeturer og heller lagt inn kortintervalløkter. Det stresser ikke kroppen over like lang tid, og skaper et mye bedre «fettforbrenningsmiljø» i kroppen. Hold deg til èn dag i uken med søtsaker, og begrens deg gjerne til ett måltid med dessert 🙂
   BCAA er ingen fettforbrenner, det er kun aminosyrer (nedbrutte proteiner) og vil ikke sørge for at kroppen bare brenner fett. Ved lange løpeturer bruker du karbohydrater som energi, og tapper kroppens lagre for glykogen, ikke fett. Kjør intense kortintervaller og hold deg til en godtedag så skal du se det blir fornandring 🙂

 7. Hei! Videoene dine kommer ikke opp på ipad.. Er det mulighet for at du kan legge dem ut via YouTube eller noe slikt?

 8. Bare glem det, jeg fant videoene på YouTube kontoen din 🙂

  1. så bra :))

 9. No mått æ flir- du er jo bare så artig og søt:O) !!! Selvfølgelig skal du tulle- ellers blir jo livet så innmari seriøst hahaha. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt:) Mye interessant og lærerrikt! Fortsett å blogge ja:))))

  1. Heheh så bra Hanne 😀 😀 Gøy å høre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *