Kjøttfri matredder-middag!

Jeg er blitt en aktiv matredder og jeg kan stolt si at vi har kastet minimalt med mat det siste halve året. Omtrent ALT blir brukt til noe! Det setter virkelig kreativiteten på prøve, noe jeg syns er kjempe spennende. Forrige uke hadde jeg denne digge middagen som smakte helt himmelsk. Så himmelsk at den må deles!

I denne middagen brukte jeg;
🌮 Tacorester fra dagen før med;
– agurk, tomat, paprika, mais og rødløk
🥑 Datovare avocado
🥓 Datovare vegetardeig


Jeg kuttet opp noen avocadoer og stekte vegetardeigen og blandet alt i en bolle. Resultatet ble en nydelig næringsrik middag helt uten matsvinn! Blir det bedre enn det? 😀

Jeg vet mange er redd for datovarer, men husk på at du har en nese og smakssans som fint kan fortelle deg om noe bør spises eller kastes. Stol mer på sansene dine enn på datostemplingen! Dessuten, kjøper du kjøtt, kjøttvarer eller fisk som datovarer og ikke vil spise det samme dag, kan du enkelt fryse det ned.

Jeg vil også tipse om tv-programmet «Matsjokket» som du finner på Nrk nett- tv. Der viser de hvor mye matsvinn vi har av forskjellige sorter i Norge, og tips til hvordan man kan redusere det. Virkelig verdt å se!

God mandag folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *