RULLEMORGEN

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
Topp / Tights / Massasjerulle

Slik startet dagen i dag !
I går kjente jeg på kroppen at det dags for litt rulling. Ryggen føltes stiv og stram, så litt mobilisering av brystrygg (bilde nr.1) og massasje av ryggstrekkerne måtte til. God brystryggmobilitet er veldig viktig i øvelser som f.eks. frontbøy hvor ryggen skal holdes rett samtidig som man har armene frem. Dette trenger jeg å jobbe med, og rulla har allerede gitt gode resultater. Deilig å få «åpnet» brystet og ryggen føles mye mykere etterpå. Når man er litt kontorrotte så knyter det seg fort i rygg og nakke. Foamroller is da shiiiaat!

Min ryggsekvens ser slik ut:
♥ Legger meg på rulla så den ligger øverst på nakken. Krunser opp, og ned til hodet treffer bakken. Gjentar ti ganger.
♥ Legger deretter rulla på brystryggen og gjentar samme som over.
♥ Legger så rulla i korsryggen og gjentar.
♥ Til slutt legger jeg meg litt på siden slik at rulla treffer ryggstrekkeren. Beveger meg opp og ned tre ganger på hver ryggstrekker.
Dette er bare et eksempel på hvordan det kan gjøres.

Nå venter en treningsøkt sammen med to herlige damer. Det er så gøy å trene sammen med noen i blant og få litt ny inspirasjon! 🙂 Ha en fin onsdag folkens 🙂

Del gjerne!
error
5 comments
  1. Har selv sett på den rulla, men har lurt på om den er hard nok? 🙂

    1. Jeg skal love deg den er hard nok om du aldri har brukt noe før !:D Etterhvert kan du oppgardere til en med harde klumper, den går enda dypere 🙂

  2. må jammen skaffe meg en sånn rulle altså..

  3. Har en sånn rulle selv, og det sviir! 😛 på en god måte også da.. 🙂 må bli flink til å bruke den igjen! 🙂 pleide å bruke den ca 4 ganger i uken, det er ikke for mye det? 😛 godt å løsne opp og «holde det ved like».. 🙂

    1. Det gjør ikke noe å bruke den mye. Jeg ska komme inn i gode rutiner selv nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *