TUNG SIRKELTRENING TIL DEG !

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
Lilla sko

I går hadde jeg en økt med Mariann og Cathrine (øverste bilde). Vi kjørte litt av hvert, men for min del ble det en fin mix av det jeg hadde lyst til. Startet med markløft, litt frivendinger, pushpress, enarms skulderpress og sidehev. En tung og moro økt som inspirerte meg til å sette opp en sirkeltreningsøkt til dere ! 😉

Varm opp med dynamisk oppvarming (søk opp på youtube)
Kjør 3 runder med 30 sek-60 sek pause mellom hver runde

Markløft eller strakmark – 5 reps
Pushpress – 8 reps
Utfall til siden m. kroppsvekt – 10 reps
Abmat situps – 20 reps
Burpees – 10 reps

Husk å ha fokus på teknikk slik at du ikke skader deg. Denne økta setter fart på fettforbrenningen og passer perfekt på dager hvor du ikke har mye tid eller dager hvor du bare vil å treningen unnagjort. Prøv ! 😉

Del gjerne!
error
4 comments
 1. Dette kunne minne om en vri av Sandvik sitt 3sr opplegg ? 🙂
  Kan værtfall skriveunder på at det er grisetungt !
  Keep up the good work !

  1. 3sr?
   Ikke hørt om, men jeg vil tro det er en god ting! 🙂

 2. Hei! Du blir bare flottere og flottere! Har ett teit spm, men bruker du string på trening? Selv gjør jeg det,men føler den vises så godt når jeg bøyer meg! Tenkte kanskje du hadde noen formening om dette 🙂

  1. Hei, takk for det 🙂
   Undertøyet mitt sier jeg ikke noe om, men du burde sjekke i speilet før du drar avsted om du er i tvil:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *