FRESH NEWS

Desktop22
Ivov-8 = Lyseblå // Rosa
Reebok = Sort // Blå

En god investering er uten tvil treningssko. Selv har jeg alltid vært nøye med det. Forskjellige sko passer til forskjellig type trening, og ønsker man å prestere maks så er det faktisk veldig viktig. Inov-8 er godt egnet til styrketrening da sålen er flat og uten demping. Jeg har selv slitt ut mine mørkeblå fra den gamle kolleksjonen og skal absolutt skaffe meg et nytt par. De er normale i størrelsen og sitter godt på foten. Skoene fra Reebok har litt demping og passer bedre til f.eks. saltimer og cardio. De er «lowcut» og gir derfor rom for stor bevegelse i ankelen. Størrelsene er normale her og. Selv foretrekker jeg Inov-8 til trening med baseøvelser, mens Reebok typen passer godt ellers.

Dessuten – skoene kan jo løfte et kjedelig treningsantrekk og gi treningslyst, så hvorfor ikke? 😉

Del gjerne!
error
1 comment
  1. åh, reebok har så vanvittig mye kule sko for tiden !

    Selv har jeg adidas løpesko til kardiotrening, og asics til asfalt, og faktisk adidas, jeg tror det er brytesko eller sånne sko man bruker til mma nesten, nesten uten såle, og litt høye over ankelen til styrketrening. De er vanvittig gode, for de er lette og luftige, og det kjennes ut som om man står rett på gulvet omtrent.

    ser folk på sentret trene knebøy med løpesko og det ser så ubehagelig ut. gynger fram og tilbake med den stanga på nakken :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *