8 comments
 1. Haha, døde av katta di, Julie 🙂

  Gode tips! Helt enig. Hadde en skikkelig crappy dag for en tid tilbake, men da valgte jeg det jeg ville gjøre. Satt sammen til en halveis sirkel, OG økta ble morsom, annerledes og bra 🙂

  1. hahah 😀
   det funker det! Man gir jo ofte litt ekstra og når det er gøy :))

 2. åå du er så morsom (og flink)! Digger videoene dine 😀

  1. hihi takk Anette ! 😀

 3. Hvilken størrelse har du i 2xu tightsen? 😀

  1. jeg har S 🙂

 4. Drit og dra ja æ mått storflir! Å katta di er jo så herlig! Herlig innlegg også:) Keep up the good work:)

 5. Å så fin pus 🙂 kjenner igjen i de taktene, kattungen her også syns det er kjempe gøy med det håret osv :p haha.

  Det frister å følge det siste rådet, nemlig bli i sofaen. MEN, jeg har lovet meg selv at jeg skal gå ned 1 kg i uka fram til 2 desember, slik at jeg blir kvitt de 10 kiloene som virkelig plager meg (jeg har trena og gått opp ti kg, ødlegger selvtilliten fullstendig). Jeg mangler 300 g til målet mitt denne uka, enda jeg har trent 40 min kardio hver dag, og styrke 3 ganger, og har igjen 2 styrkeøkter. BAH: SÅÅÅ, what to do?

  Den videoen du la ut her for ikke lenge siden, ja den rock that body med hu crazy dama som skriker at; I DARE YOU – vel, det er den filmen jeg ser på HVER gang jeg ikke vil trene, sammen med videoen til Lone Norås, samtidig som jeg MÅ titte innom bloggen din – det gjør dørstokkmila mi litt kortere. Også skal jeg kjøpe noe til meg selv som jeg ønsker meg etterpå, som ikke er mat. Åh, fredag <3

  Håper du får en fin fin helg ! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *