KURSHELG OG DAGENS ØKT

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tights // Sko // Topp (sponsorlinker)

God morgen !
Nå er jeg straks på vei ut døren for å få unnagjort siste treningsøkt før jeg og mamma drar til Oslo på jentetur. Jeg skal på kurs om buk og ryggtrening på Afpt, så da tok vi likegodt to fluer i en smekk og tok det som en tur! Dagens økt blir skuldre og legger + cardio. Motivasjonen er ikke 100% om dagen, men jeg satser på at kurset vil gi litt ny inspo og ideer til øvelser 🙂

Dagens økt blir slik:
♥ Militærpress 5 x 6-8
♥ Skulderpress 4 x 8-10
♥ Skapular sidehev 3 x 10-12
♥ Enarms sidehev 3 x 10-12
♥ Fronthev myoreps
Supersettt;
♥ Tåhev sittende 2 x 10-12
♥ Tåhev stående 2 x 8
Ja, jeg har mange øvelser på skuldre, det er fordi jeg har lav frekvens for øyeblikket, å da er det ok 🙂

Jeg har laget klar noen videoblogger som jeg skal poste i helgen, så stay tuned! 😉 Jeg ber fortsatt om forslag fra dere om hva dere vil lese/høre om, så bare kom med det om dere har forslag 🙂

Del gjerne!
error
7 comments
 1. kos deg masse i helga ! 😀

  1. Takk Toyni, det skal jeg :))

 2. Du ser helt strålende ut 🙂

 3. Hei! Du blir bare flottere og flottere du Julie! Virkelig moro å følge deg på bloggen! Men du, hva syntes du om gutter i tights? Tenker da ikke på spinning, løping eller gutter som er veldig veldig trente! Men på gutter som er litt trente! Lyst å trene med tights når jeg trener styrke, men lissom ingen andre som gjør det! Går jo alltid i shorts eller joggebukse! Er det stygt? Er tights mest til damer?

 4. Masse lykke til med kurs i helgen, skulle vært der! Håper flere sjanser byr seg!:)

 5. Så fuckings sexy 😉 Buksene sitter råfint på deg! Kos dæ i oslo.
  *Kathrine S*

  1. Haha takk Kathrine!! 😀 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *