Julies helseutfordring – Uke 5

God mandag!
Ny uke med blanke ark og nye muligheter! – Og nye utfordringer fra meg til deg. Utfordringer som er positive for din fysiske og mentale helse. Jeg håper du hiver deg på! 😀

MANDAG – Få opp pulsen i minimum 10 minutter
Dette kan du gjøre akkurat slik du vil. Noen forslag kan være jogging, trappeløp, spensthopp, burpees, hoppetau eller rask gange i motbake. Få hjertet til å jobbe!

TIRSDAG – Skriv ned fem ting du gleder deg til å gjøre når koronatiden er over
En oppmuntrende og hyggelig greie som kan hjelpe deg å få opp humøret og fokuset over på noe bra. Selv gleder jeg meg til å samle vennene våre hjemme hos oss, ha familiemiddag, planlegge en kjærestetur og å reise til Åndalsnes på fjelltur 🙂

ONSDAG – Sett av 30 min til stretching
Nå er tiden her! Stretching er fort gjort å glemme bort eller nedprioritere vanligvis, spesielt når man har lite tid og helst vil fokusere på hoveddelen av treningen sin. Nå som vi har mer tid er det en gylden anledning til å få mer tøying og bevegelighet inn i ukeplanen. Sjekk ut denne videoen for eksempel;

TORSDAG – Få opp pulsen i minimum 10 minutter
Jeg gjentar utfordringen fra mandag. Får du til begge dagene vil du ha dobbel helseeffekt! 😀 Husk at hjertet er en muskel som også må trenes 🙂

FREDAG – Lag deg en smoothie til frokost
Jeg har lagt ut flere oppskrifter her på bloggen og lager nye smoothier flere ganger i uken. De legger jeg forøvrig ut på snapstoryen min (pt_julie).
HER kan du kanskje finne litt inspirasjon! 🙂 Et annet tips er å se hva du har i kjøleskapet både av frukt og grønt og prøv deg frem! For min del har prøving og feiling gjort at jeg har fått skikkelig dreisen på å lage ordentlig gode smoothier 🙂

LØRDAG – Gå 1 mil
Bruk gjerne ut.no appen å finn deg et sted du vil gå til som er ca 1 mil unna. Ta gjerne med deg ryggsekk med en kaffetermos også, og gjør det til en hyggelig greie. En lang og god tur gjør godt for kropp og hode!

SØNDAG – Gå på skattejakt på kjøkkenet!
Jeg så en video på youtube med en utfordring om å komponere syv middager utifra hva man har i kjøleskap, frys og skap. Det syns jeg var en glimrende idè! Jeg har allerede laget tre middager av ting jeg allerede hadde, så mitt resultat kommer i et eget innlegg. Dra på skattejakt og se hva du kan komme opp med! 😀

Ønsker deg en strålende, effektiv, aktiv og fin mandag! 😀

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation