En liten oppmuntring til deg som ikke får gjort en dritt – og Episode 5 av Julies bilgym

Hei og god onsdag!
Først og fremst vil jeg komme med en oppmuntring til deg som føler du kveles litt av alle videoene og innleggene som florerer rundt på nett og sosiale medier med alt man kan drive med om dagen – Det er helt ok å ikke gjøre en dritt også. Det er påske og du må ikke føle deg presset til å gjøre noe du ikke har lyst eller ork til. Mer om det i en videoblogg senere, for akkurat det syns jeg faktisk er viktig å ta opp.

Det gikk opp for meg for noen dager siden etter en halvanne uke med intens rydding og sortering, hvor jeg da plutselig fant meg selv sitte måpende i sofaen uten noe form for tiltak. Instagram var full av tips til hjemmetrening og jeg kjente bare hvordan rumpa fikk sin Tempur feeling med sofaen for hver video jeg så. Det var en lat og tiltaksløs dag, og det er det faktisk helt ok å ha av og til.

Når det er sagt så prøver jeg alltid å oppmuntre til å gjøre noe. Om ikke alt du ser på instagram, så hvertfall noe. Noe som kan være et positivt input i hverdagen din og som kan få tankene dine over på noe annet enn din egen stue. Jeg står for alle rådene og utfordringene jeg gir! Men vit også at det er HELT ok å ha en lat og passiv dag også, selv om veldig få snakker om akkurat det om dagen.

Som sagt, mer om det senere. Jeg føler for å snakke om forventninger til en selv i denne tiden, i en video.

Selv om dette innlegget nå blir en smule tvedtydig så vil jeg gjerne dele Episode 5 av Julies bilgym – home edition med deg likevel. Videoen er dog ikke filmet på en av mine tiltaksløse dager, så om du kjenner det rykker litt i rockefoten og du har lyst til å trene litt hjemme – la deg inspirere 🙂

Ha en FIN onsdag – uansett hvor lite eller mye du finner på 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *