Spesiell 17 mai og min treningsuke

God mandag!
Jeg håper du hadde en fin feiring i går!

Jeg våknet grytidlig på 17 mai og kjente på at jeg ville utnytte morgentimene til å komme meg ut i skogen. For første gang i hele mitt liv på 17 mai morgen satt jeg på toppen av Holmenkollen her i Kristiansand og kikket på utsikten. Jeg traff flere på toppen og på vei opp med flagg i sekken eller rosett på jakka som smilte og gledet seg over nasjonaldagen vår. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjente ikke på savn etter stress med stryking av skjorter, krølling av hår, febrilsk leting etter finsko og rushtrafikk. Min 17 mai var helt perfekt. Jeg fikk meg både trim, frisk luft, nabotog med bestis og jentene hennes og middag og spilling med familien. En veldig fin og rolig dag.

Så kom mandagen da – litt brått om du spør meg. Akkurat i dag kjente jeg at en ekstra søndag hadde vært fint! Likevel hjalp det da jeg fikk kommet meg opp og satte i gang med hjemmekontor og etterhvert utetimer, som på hvilken som helst mandag. Det er fint, det og 🙂

Nå er ukens treninger planlagt og slik ser planen ut;

Mandag – Styrketrening, helkropp
Rumensk markløft 4 x 15 reps
Sideutfall 4 x 10 reps
Hip thrust 4 x 15 reps + 15 sek hold på topp
Skulderpress 4 x 12 reps
Facepulls med strikk 4 x 15 reps
Fremoverbøyd roing 4 x 15 reps
Pushups 4 x 20 reps


Tirsdag – 4×4 intervall

Onsdag – Styrketrening, helkropp
Pullups 4 x max reps
Monkey bar 4 x tur/retur stativ
Markløft 4 x 20 reps
Ettbeins rumensk markløft 4 x 12 reps
Hip thrust 4 x 20 reps
Enarms pushpress 4 x 10 reps
Omvendt roing 4 x 15 reps
Floor press 4 x 15 reps

Torsdag – Gåtur/ topptur

Fredag – Styrketrening helkropp
Rumensk markløft 4 x 15 reps
Farmers walk 4 x 30 skritt
Glutebridge 4 x 30 reps
Hofteabduksjon 4 x max reps
Clean and press 4 x 10 reps
Stående roing med strikk 4 x 20 reps
Smale pushups 4 x max reps

Lørdag – Fri

Søndag – Skogtur/ topptur/ joggetur

Ukens første økt ble utført i dag og det føles blytungt. Alt bare brant og gjorde vondt, haha. Jeg tror og håper at resten av øktene denne uka ikke blir like ille og at det fortsetter å være fint vær her på sørlandet!

Ønsker deg en fortsatt fin mandag <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *