Fem ting jeg pleide å gjøre (som jeg ikke gjør lengre)

Jeg pleide å følge masse fitnessdamer på instagram
…Og jeg innrømmer at det til tider var både slitsomt og demotiverende. Flere av disse hadde en unaturlig lav fettprosent hele året og viste ikke på langt nær frem en virkelighet jeg kunne forholde meg til. Nå i dag følger jeg kun kontoer som inspirerer meg og deler bilder jeg kan se på og like uten at jeg får noen dårlig følelse.

Jeg pleide å sjekke formen i speilet flere dager i uken, om ikke daglig
…En svært unødvendig og til tider slitsom vane. Det å være så observant på eget utseende kan gjøre at man blir stresset i hodet og i dag kan jeg ikke forstå at jeg orket. I dag er jeg komfortabel i egen kropp og sjekker så og si aldri hvordan det ligger an med muskler og definisjon utover det man automatisk gjør når man er uten klær på badet.

Jeg pleide å følge fitnessdamer på Youtube
…noe jeg en gang fant veldig inspirerende. Problemet som jeg ser nå i ettertid er at damene jeg fulgte hadde en livsstil som det ikke er mulig å speile med mindre man lever som dem. -Ene og alene, av og for kroppen sin. Ikke forbilder jeg ønsker å ha i dag.

Jeg gadd ikke å gå tur med mindre jeg skulle gå «cardio»
…Det er helt absurd hvor mye jeg har forandret meg på dette området!! Jeg pleide faktisk å kun gå tur hvis det var min planlagte cardiorunde, gjerne før frokost og på asfalt. Nå går jeg helst tur hver eneste dag og elsker det, uten noe som helst annet formål enn bevegelse og nytelse av naturen.

Jeg pleide å spise egg uten plomme
…Og jeg SKAMMER meg! Tenk at jeg drev med å skille ut plomma for å lage «omelett» på eggehvitter??? Helt vilt. Tenk hvor mye vitaminer, mineraler og sunt fett jeg har kastet rett i søpla! Takk Gud for at denne fitnessforvirringen ble byttet ut med sunn fornuft og at jeg omsider skjønte hvor dumt det var.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *