Podcast anbefalinger i juni

Det er på høy tid med ny podcast anbefaling herfra!
I Koronatiden har det jo kommet en god del nye podcasts. Ikke alt er like interessant å bruke tiden på om du spør meg, men jeg har funnet to soleklare favoritter som er «up and coming» med temaer jeg digger!

Er du interessert i trening, kosthold og helse så tror jeg du vil like dem veldig godt.

AFPT podden
Espen Artnzen, grunnlegger og eier av Akademiet for personlig trening og kona hans Kine har denne podcasten sammen. Et par som virkelig er gode forbilder ikke bare i treningsbransjen, men også i det å leve det man formidler. Jeg hadde Espen som lærer da jeg tok PT-utdannelsen, så å høre han prate er noe jeg har veldig gode minner med, haha. De tar opp mange forskjellige temaer og har god dybde i det de sier. Ikke bare er de utrolig kunnskapsrike, de har også en formidlingsevne som gjør stoffet forståelig for alle og enhver. De er i oppstartsfasen med poddingen så jeg gleder meg til å høre hva de deler fremover. Jeg kan stå 100% inne for å anbefale deg å lytte til disse.

Hjernesterk
Hjerneforsker, foredragsholder, forfatter og tidligere fastlege Ole Petter Hjelle har startet denne podcasten – endelig vil jeg si! Denne mannen har utrolig mye bra å komme med. Jeg har hørt han på flere foredrag og det finnes ingen tvil om at han er lidenskapelig interessert i folkehelse. Han er helt i oppstartsfasen med poddingen, så jeg gleder meg til å høre hva han kommer med fremover. Til nå har jeg ikke blitt skuffet over det han formidler. Forløbig ligger det en episode ute som ble sluppet på onsdag, men jeg kan allerede nå si at denne podcasten blir verdt å følge med på!

Jeg har ofte podcast på øra når jeg soler meg (noe som vanligvis føles som bortkastet og ineffektiv tidsbruk), når jeg kjører bil og når jeg går tur eller rydder hjemme. Det er helt herlig å kunne gjøre en hver time med «dødtid» om til en slags skoletime med påfyll av ny kunnskap 😀

ENJOY og god fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *