Hvordan fungerer online coaching?

Siden jeg startet som PT på senter og online i 2011 har det blir flere og flere av oss, både enkelpersoner og firmaer. Mange har benyttet seg av online coaching mens andre ikke vet hva det går i og hvordan det fungerer. Akkurat det vil jeg fortelle litt om i dag!

Jeg kan selvsagt kun snakke for meg selv, så dette er slik jeg gjør det.

Jeg jobber først og fremst selvstendig og ikke i et firma med flere. Dette har jeg valgt fordi jeg ønsker å gjøre ting på en nær og personlig måte uten bruk av apper og systemer, men med direkte kontakt.
Jeg tilbyr to forskjellige typer coaching på nett. Du kan velge mellom oppfølging med bare kosthold og oppfølging med både kosthold og trening.

Kosthold. Når en kunde kontakter meg sender jeg dem et kundeskjema som inneholder spørsmål om hva de liker å spise, hva slags matvaner de har, eventuelle allergier og intoleranser, målsetning og livssituasjon. Ut ifra informasjonen i skjemaet lager jeg en tilpasset plan.

Trening. Om du ønsker oppfølging med både kosthold og trening er det også spørsmål tilknyttet trening i skjemaet. Der svarer du på spørsmål om hva slags utstyr du har tilgjengelig, hvor mye tid du har til rådighet, eventuelle skader og vondter du har, hva du har trent tidligere og hva du ønsker å oppnå. Ut ifra dette setter jeg opp et treningsprogram slik at du vet eksakt hva du skal gjøre og hvor mye i øktene dine. Har du oppfølging i 8 uker eller mer får du oppdatert programmet ditt hver fjerde uke. Uansett hvilke målsetning du har tilpasser jeg treningen etter det.

Underveis i oppfølgingen er jeg tilgjengelig på mail og snapchat og du kan spørre om det du vil, når du vil. Du kan også komme med ønsker underveis om det er ting du ikke trives med, så justerer jeg opplegget ut ifra behov. En gang i uken sender du meg et rapportskjema med evaluering av uken (du får et ferdig skjema du fyller ut). Hvordan det har gått, målebåndmålinger, eventuelle avvik og status på søvn, humør, overskudd og sult. I rapporten kan du også stille spørsmål om det er noe du ikke har fått spurt om før i uken. Det er viktig for meg med åpenhet og ærlighet, ikke bare for at jeg skal kunne tilpasse opplegget best mulig men også for å kunne gi nødvendig støtte og hjelp underveis.

Jeg har kunder i alle størrelser og aldere (fra 18 år) med forskjellige mål og livssituasjon, noe som gjør jobben min utrolig spennende og givende!

Fordelen med å ha oppfølging på nett er at du har en som heier på deg, hjelper deg og støtter deg på veien. I tillegg er det en gylden mulighet til å tilegne seg ny kunnskap og lære mer om hva som fungerer for deg i din hverdag.

Jeg svarer alltid så fort jeg kan og har en regel på at det aldri tar mer enn 24 timer. Som oftest får jeg svart deg relativt raskt. Som oppfølgingskunde er du min første prioritet. Mitt mål er at hver enkelt kunde skal føle seg sett og hørt slik at samarbeidet blir fruktbart og gir kunden nyttige verktøy som de kan bruke videre.

Er du interessert i oppfølging på nett?
HER ser du priser for oppfølging med kosthold og trening og bare kosthold.
Kontakt meg på din.pt@live.no om du er interessert! Er det flere ting du lurer på kan vi også ta en uforpliktende prat på telefon 🙂

Gleder meg til å høre fra DEG!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *