FERIEMODUS – ON!

I dag er min siste dag på jobb (på senter) før jeg starter ferien! I morgen tidlig styrer vi nesa nordover. Bilen er pakket klar med teltutstyr, hengekøye, stormkjøkken, fiskestenger og myggjager. Alt klart for 16 deilige dager på tur. Det skal bli skikkelig godt med en real avkobling! 🙂

Som alltid vil jeg være tilgjengelig på mail for mine online kunder, og om du vil reservere plass til oppfølging på nett fra august eller bestille tilpasset kostplan og/ eller treningsprogram er det bare å sende meg en mail så får du svar. Jeg blir nok også aktiv på både snap og instagram, så følg meg gjerne der også, @pt_julie 🙂

Jeg har ferdigskrevet noen innlegg som blir publisert tre ganger i uken de neste to ukene, så gøy om du vil følge med her inne selv om jeg ikke blir like aktiv!

Nå skal jeg ha en rolig ettermiddag og kveld og lade opp til en laaang kjøretur i vårt langstrakte land og virkelig innta feriemodus 🙂

Vi blogges/ snappes! 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *