LILLA RUMPELYKKE

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

2xu har kommet med to nye modeller – i blå og lilla !!
Det var love at first sight for min del. Jeg elsker 2xu caprien min som jeg fikk for lenge siden. Den har blitt godt brukt og er uten tvil en av de tightsene som får rumpa til å se best og mest spretten ut. Jeg syns enkelte stramme tights kan «holde inne» rumpa litt for mye, noe som er dumt for oss som liker big butts! ;D Nå har jeg fått en lilla, lang modell av min herlige sponsor, og gleder meg som bare det til å ta den i bruk. Du får den i blå HER og lilla HER 🙂

Jeg har str. S og er ca 169 cm høy. Er du lengre bør du gå for størrelsen som heter ST eller MT. Mer om størrelser ser du i størrelsetabellen når du klikker inn på produket i linkene over.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Innlegget inneholder sponsorlinker

18 comments
  1. God morgen 🙂 Kjempe kul tights, aldri prøvd en sånn en. Det jeg synes er litt synd med den er at jeg ser på andre at der det er mønster ofte flasser av, derfor jeg ikke har kjøpt den for den prisen. Skal du noe gøy i helgen?

    1. Jeg vasker min på 60 grader alltid, har hatt den i snart ett år og den har ikke flasset noen ting 🙂

  2. Kathrine : (Måtte bare svare deg på denne jeg) hihi

    Vist du vasker/skyller den for hånd vil ikke merke slippe av min erfaring 🙂 har hatt min i ett halvt år nå, like fin å god som ny! Har ikke prøvd å vaske den i maskin enda, men den skal tåle det også (mild vask på 30 grader, på vranga).

    De som har tightsen der merket begynner å flasse av har som regel vasket den for hardt. Spurte ei som hadde gjort akkurat det, så er du forsiktig så vil den vare lenge lenge 🙂 Så anbefaler den på det sterkeste!!

    Hilsen Elise 🙂

    1. liker !! (Y) :))

      1. :-D:-D:-D:-D

  3. åh, jeg er lettere misunnelig :p hehe

    1. julegave til deg selv? ;))

  4. Har aldri testa disse tightsene, men nå frister det når de er kommet i farge!! 🙂

  5. Jeg er bred over baken, eller: jeg har rumpe;) å den er veldig gjennomsiktig! Så ille at jeg ikke vil bruke den:/

  6. Jeg har en med merket i grått/sølv, men sliter med at den blir fort blir veldig gjennomsiktig når jeg kjører knebøy og lignende, noe som er utrolig synd siden jeg ellers digger den! Noen tips der? 🙂

    1. Skjønner ikke hvordan dere får med dere om den blir gjennomsiktig eller ikke når man kjører knebøy etc, ser meg aldri bak på rumpa selv npr jeg kjører de øvelsene, er for opptatt med selve øvelsen. Men jeg har sett det på andre, men dette er ikke utelukkende denne tightsen, det gjelder ALLE tightser! 🙂 g´Greit å ha svart truse under på trening uansett folkens 😉

      1. man ser det ganske godt om man bøyer seg ned i speilet og ser på seg selv hehe 🙂

      2. Det var en jeg var på trening som gjorde meg oppmerksom på det 😉 Etter det har jeg alltid testet ut gjennomsiktighetsgraden i speilet på butikken før jeg kjøper 🙂

      3. for min del så er den gjennomsiktig når jeg står rett opp og ned også, trenger ikke å bøye meg. Det er et problem med mange tightser, men denne er veldig gjennomsiktig. Anti Shake er ikke gjennomsiktig:)

        1. da ville jeg prøvd en større størrelse 🙂

  7. Men Julie, det er noe jeg har lurt på: er vinter utgaven, altså den som er litt tykkere mindre gjennomsiktig? Har du testet den?

    1. Jeg vil tro det, men har ikke prøvd 🙂

  8. Hei! Min også er gjennomsiktig! Men bruker jo alltid string under! Trener dere med store truser eller?
    Hva bruker du under Julie?
    Digger deg og bloggen!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *