MIN TRENINGSUKE

Det er mandag igjen!
De har en tendens til å stadig dukke opp disse mandagene, haha. Påan igjen! Jeg har planlagt treningsuka mi og skrevet den inn i loggboka sånn at alt er klart. Planlegging er gull – spesielt i en hektisk hverdag hvor man fort kan komme i en situasjon hvor det plutselig blir enkelt å velge bort trening fremfor noe annet. Er det ferdig planlagt er det lettere å utføre 🙂

Slik skal min treningsuke se ut:

Mandag –
Rumensk markløft, 5 sett, 6-8 reps
Utfall bakover, 5 sett, 8-10 reps
Chins, 5 sett, 10-15 reps
Benkpress, 5 sett, 3-5 reps

Tirsdag –
Zercher knebøy, 4 sett, 5-8 reps
Hip thrust, 5 sett, 10-12 reps
Hofteabduksjon i kabel, 3 sett, 15-20 reps
Pushpress, 4 sett, 5-8 reps
Facepulls, 4 sett, 10-12 reps
Rygghev med rumpefokus, 4 sett, 10-12 reps

Onsdag –
Markløft, 5 sett, 4-6 reps
Kickback i kabel, 4 sett, 10-12 reps
Omvendt roing, 4 sett, 10-15 reps
Sidehev, 3 sett, 12-15 reps
Pushups, 3 sett, 10-15 reps

Torsdag –
Topptur, skogtur eller 4×4 intervaller

Fredag –
Benkpress, 4 sett, 6-8 reps
Skrå sidehev i kabel, 3 sett, 10-12 reps
Hip thrust, 4 sett, 8-10 reps
Hofteabduksjon i maskin, 4 sett, 20-25 reps

Lørdag –
Topptur, skogstur eller joggetur

Før ferien hadde jeg hatt tre styrkeøkter i uka i ganske lang tid, noe som fungerte kjempe bra. Nå om dagen kjenner jeg at jeg har mer overskudd og energi (for ikke å snakke om LYST!) så derfor vil jeg prøve en periode nå med fire økter i uken istedet for tre. Når ting føles bra og kroppen responderer bra er det bare moro! Jeg skal likevel ha en dag i uken med rom for total hvile. Torsdager og lørdager holder jeg litt åpne for å kunne gjøre det som frister mest av kondisjonstrening både ut ifra lyst og også været.

Jeg gleder meg til en ny treningsuke! Hvordan er det med deg? 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *