LØPEUTFORDRING I SEPTEMBER…(?)

Jeg snakket med en tidligere pt-kunde av meg forrige uke som var i god gang med en løpeutfordring som gikk ut på å fullføre 50 mil jogging på 3 måneder. Hun var allerede godt i gang og jeg må si jeg ble veldig inspirert! Jeg vet med meg selv at et tre måneders mål blir for langsiktig for min del, men en mer kortsiktig variant hadde vært moro å prøvd seg på 😀

Jeg er derfor i tankeboksen på om jeg skal kjøre i gang en løpeutfordring for september, og kanskje du har lyst til å hive deg med?

Jeg tenker noe sånt som 10 mil i september. Det bør være overkommelig dersom man prioriterer det. Jeg tenker også at det kan være helt valgfritt hvordan man ønsker å gjennomføre dem. Om det er med gåturer, jogging eller intervaller er helt opp til hver enkelt. For min del ønsker jeg å ha mest fokus på løping i september, kombinert med min ukentlige skog- / topptur, og tenker at jeg vil veksle mellom å løpe ute og på mølle. Hvordan jeg legger opp treningsuka vil jeg selvsagt dele med dere her underveis 🙂

Min første uke i september med utfordringen tenker jeg å legge opp sånn for å få en litt myk start;

1 sep = 5 km jogg
3 sep = 3 km jogg
5 sep = 5 km jogg
6 sep = 6 km skogtur/ topptur

Da har jeg allerede fullført 1,9 av de 10 milene og i de resterende ukene vil jeg øke på mengden km pr.økt for å komme i mål.

Er du med? 😀

Jeg håper dette kan være med å inspirere til trening når vi nå snart går inn i en litt våtere og mørkere årstid! La oss gire opp til en aktiv hverdag 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *