FØRSTE UKA MED LØPING OG NYTT STUDIE

Jeg er i gang med første uka med løping på vei mot å fullføre 10 mil i september. Forløbig har jeg hatt en økt på 3 km, en på 5 km og en på 3 km igjen i dag. I morgen reiser jeg og kjæresten på helgetur til Hovden og da er planen å få fullført 10 km i frisk fjelluft på lørdag. Da er jeg også påmeldt KK-mila som en ekstra motivasjonsfaktor. Jeg ser lyst på dette så langt og håper på god driv og motivasjon måneden ut! For min del hjelper det ekstremt mye for motivasjonen at det kun er snakk om et mål for èn måned. Det er mye enklere å holde fokus når det er såpass avgrenset.

Styrketreningen i denne perioden blir veldig annerledes enn jeg pleier. Planen er å ha hip thrust, utfall, roing og skulderpress kun èn gang i uken for å vedlikeholde styrke samtidig som det ikke påvirker løpeprestasjonen. Jeg har lagt det opp slik fordi mengden løpetrening er såpass mye opptrappet på kort tid og jeg vil unngå å overbelaste. Ved å holde styrketreningen på et minimumsnivå er det også større sjanse for at jeg skal ha godt med overskudd til løpingen gjennom hele måneden. Forhåpentligvis skal jeg sitte igjen med en skikkelig god mestringsfølelse når disse fire ukene er gjennomført – det er målet! 😀

Så over til noe helt annet –
Jeg har kommet inn på idrettsernæringsstudie på Uia som starter opp 5 oktober! Jeg gleder meg vilt til å lære noe nytt og få oppdatert kunnskap. Utdanningen tar for seg i hovedsak kostholdsanbefalinger for idrettsutøvere og ernæringsmessige behov innenfor innen ulike idrettsgrener. Det blir SÅ spennende! Jeg håper og tror det kan bli et friskt pust denne høsten. Selv om jeg har skikkelig eksamenskrekk så har jeg veldig godt av å bli utfordret på det også. Nå er det en stund siden sist 🙂

Nå går vi mot en mørkere årstid som kan virke fryktelig kjedelig og lang for de fleste av oss. Da tror jeg det er veldig positivt og planlegge ting man kan ha fokus på og som man kan se frem til. Noen lyspunkt rett og slett. Anbefaler deg å gjøre nettopp det! Planlegg noe spennende, nytt og/ eller hyggelig som du kan glede deg over!

GOD TORSDAG 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *