PODCAST ANBEFALINGER I SEPTEMBER

Nå er det gått en stund siden sist podcastanbefaling og jeg kan med glede meddele at jeg har noe nytt å dele! 😀 I sommer hadde jeg rett og slett litt «pause» fra podlytting da jeg generelt brukte mindre tid med headsetet på hodet eller annlegget på i bilen. Men nå er jeg inne i rutinen igjen og det er utrolig gøy å høre hva både nye og gamle favorittpodder kommer ut med nå på sommeren. Her er mine anbefalinger for september;

Evolution med Halvor Lauvstad, Andreas Skjetne og Lars Mæland
Denne har jeg nevnt før men jeg må nevne dem igjen. Etter sommeren har de virkelig sparket i gang og kommet med flere gode episoder. Stemmene er behagelige og formidlingsevnen er enkel og bra. Man må ikke være supernerd for å høre på dem og jeg tror denne podden kan falle i smak hos de aller fleste som interesserer seg for trening og kosthold.

Løpetid med Finn Kollstad og Ana Margarita Milan
Jeg ble tipset om denne podcasten av ei på snapchat og det er jeg veldig takknemlig for! Dette er en forseggjort og informativ podd om løping og alt det innebærer. Episodene er grundig laget og med masse interessant innhold fremlagt på en praktisk, jordnær og enkel måte. Det er litt morsom å høre dialekten (Finn Kollstad) fra bygda der jeg vokste opp- på headsetet, men utrolig nok så fungerer det utmerket! Varm anbefaling.

I det lange løp med Jahn Post og Kristian Ulriksen
Denne er helt ny for meg og jeg har ikke hørt mer enn fire episoder enda men forløbig er interessen min vekket! Disse tar for seg både diverse utholdenhetsidretter, idrettsutøvere, treningsmetoder og mye annet innen utholdenhetstrening. (Om du er følsom for skarpe lyder så vil jeg dog anbefale å ha på et litt lavere volum enn du pleier da en av lederne av podcasten har nooooe skarp stemme 😛 )

Håper du finner noe du liker! Kom gjerne med tips om du har en favoritt eller flere 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *