SØNDAGSGODIS OG BROR I NM

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I går hadde jeg min andre workshop i markløft og knebøy og også denne gangen gikk det over all forventning ! Jeg som var så nervøs, også gikk det så utrolig bra. Det er så herlig å føle at man er i sitt ess. Jeg trives uten tvil som «lærerinne», spesielt når det er snakk om teknikk og trening – min lidenskap 🙂 Jeg tenker å arrangere flere workshops etterhvert, men ting må planlegges og hodet må legges i bløtt. Spennende å planlegge egen jobb-fremtid!

Vel – det var lørdag og i dag er det søndag. Dagen for dag 2 av NM i bodybuilding og fitness. Broren min skal ti pers i dag, -80 kg BB. Det var en god unskyldning for å smake på Nutri-nick barene jeg fikk her om dagen..hihi. Jeg smakte først chocolate men vanilla-choko var en myye bedre smaksopplevelse. Nesten som vaniljegrøt namnam 🙂 De er litt kompakte i konsistensen, men innholdet er upåklagelig. Lite karb i forhold til mange andre barer (6 g pr.bar), mye fiber, 8 g fett og 11 g protein. I tillegg er de søtet med stevia.
Vanilla-choko ble underholdningsgodiset mitt under live-stream av NM. Jeg må jo følge med og heie på min kjære bror Joakim Rafoss. Nå skal han snart på scenen ! Jeg krysser alt jeg har <3 Stolt søster i sofaen som så gjerne skulle vært der å skreket lungene tomme for luft ! <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

7 comments
  1. Hei 🙂 Jeg har et spørsmål angående kostplaner. Usikker på om dette faller utenfor – og om jeg må betale for denne informasjonen. Men prøver likevel 🙂 Jeg er nysgjerrig på komposisjonen av måltidene i planene du setter opp. Er det alltid protein, karb og fett i hvert måltid? Og er det viktig at de inntas i den rekkefølgen de settes opp, eller kan man ta feks måltid 1 som måltid 2 hvis det passer bedre? Hvis du skjønner.. 🙂 Hvis jeg uansett spiser alt på planen, bare ikke i din rekkefølge? Eller er alt nøye planlagt? Eller porsjonsstørrelse – hvis porsjonene er for store feks, kan man «overføre» resten til neste måltid? Mange sære spørsmål her, men håper du skjønner :p Er interessert i plan hos deg, men må først få avklart litt greier hehe… Har litt spesielle matvaner.

    Hilsen HA:)

    1. Heisann !
      Jeg ser det an på hvordan du spiser fra før (et av spørsmålene du svarer på i et kundeksjema jeg sender ut), og om du har spesielle preferanser.
      Jeg justerer mengden med karb etter kundens vekt og aktivitetsnivå og om de er overvektig eller ei. Mengden med fett justeres utifra mengden karb igjen. Måltidene er satt opp i en bestemt rekkefølge som jeg mener er best. Om du velger å spise i en annen rekkefølge er opp til deg 🙂 Uansett hvordan man vrir og vender på det er det alltid totalen som er viktigst, men hvordan energinivå, trøtthet og sultfølelse er, kan variere ut ifra når man spiser og hvilke måltid til hvilke tid.
      Håper det var ok svar 🙂

  2. Hei! Workshop med teknikk og trening høres veldig intr ut! 🙂 Hvor er det du har det hen? 🙂 Bor i Moss men kunne tatt tog om det er et par dagers kurs eller noe. 🙂

    1. På shapes fitness i sørlandsparken. Jeg skal antakelig ha flere etterhvert. Jeg kan jo kontakte deg da om du vil? 🙂

  3. Ja, gjør gjerne det! Så kan jeg se om dagen/e passer. 🙂 Hva er prisen for kurs? :)) Har kanskje stått litt info i et innlegg som jeg ikke har fått med meg her? 😀

    1. 550 kr kostet forige workshop. Jeg regner med det blir ca samme pris 🙂

  4. Den er grei! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *