TID FOR Å LÆRE

271854-1-1365670126311
271854-1-1365670134731

Jeg har skaffet meg en liten bunke bøker som jeg skal begynne på nå som jeg er ferdig med «En ny jord» av Eckhart Tolle som handler om å leve i nuet og å ikke identifisere seg med egne prestasjoner, utseende og handlinger. Neste bok på leselista mi er «The Cortisol Connection». En bok om stresshormonet kortisol og hvordan det påvirker kroppen. Første kapittel starter jeg på i dag og jeg kan nesten ikke vente med å lære. Spennende !! 😀

Leser du en bok om dagen?

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Ohh I´m likin what I see 😀 God lesning 🙂

    1. Inspirert av tipsene dine! ;D
      The cortisol connection er så sykt interssant, jeg har nesten lest ut halve boka etter bare to «leseøkter» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *