6 UKER – 200 KM

I samarbeid med Dirty girls Events

Høsten har ikke akkurat vært et høydepunkt for meg hittil i år. Etter den fantastiske sommeren vi har hatt, har det rett og slett vært litt tungt psykisk for meg å innse at vi går mørkere tider i møte. Men, nå er det en gang slik at man bor i Norge, og årstidene kommer og går i sin fulle prakt. For meg har det derfor hjulpet godt å ha noe positivt å fokusere på. Noe som gir inspirasjon til å komme seg ut, uansett vær, og forsøke å gripe høsten an med åpne armer. Dirty girls mud run’s høstchallenge blir kjærkomment tatt i mot!

Høstutfordringen i år går over 6 uker, fra 1 oktober til 12 november. På den tiden skal man tilbakelegge 100, 200, 300, 400 eller 500 kilometer gåing eller løping. En utfordring som virkelig gir et puff bak til å komme seg ut og opprettholde aktivitetsnivået selv når kveldene kommer fortere og sommerbrisen ikke lenger smeiker oss på kinnet 😛

De tidligere utfordringene fra Dirty girls har vært så motiverende for meg og jeg ser tilbake på alle sammen med et stort smil. Det å være en del av et fellesskap med jenter rundt om i hele landet og sammen gå for et aktivitetsmål er utrolig motiverende. Jeg har fått så mange fine treningsopplevelser både ute og på mølla, takket være denne utfordringen!

Man kan selv bestemme om man vil registrere alle skritt og gjøre dem om til kilometer, eller kun registrere økter og turer. Selv har jeg gått for å kun registrere økter og turer. Med det i bakhodet og siden jeg ikke har ubegrenset med tid til å rådighet, har jeg bestemt meg for å gå for 200 km. For å klare dette, har jeg lagt en plan om daglige turer på alt fra 3 til 10 km. Planen kan endres underveis, men jeg liker å ha noe å gå ut ifra og hele tiden følge med på hvordan jeg ligger an. På den måten kan jeg også legge inn ekstra innsats ved behov for å komme i mål.

Første delmål er derfor å tilbakelegge 144 km i oktober. Om det blir gåing eller løping, tilpasser jeg fra dag til dag ut ifra hvor mye overskudd og tid jeg har. Hovedmålet er å komme i mål med antall kilometer og å ha det gøy!

Vil du hive deg med? Registrer deg HER! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *