VIDEO; OM PROGRESJON PÅ TRENING

Her er to tips på hvordan du kan ha progresjon og fremgang på trening. Det handler om å presse seg litt og litt, og dermed vil kroppen respondere med økt styrke. Husk at nok mat ogg vile også er kriterier for god fremgang !

16 comments
  1. Hei! Hva hadde drømmeyrket ditt vært om det ikke kunne være trenings- eller kostholdsrelatert?

    1. Heisann 🙂
      Hmm… tror jeg ville vært advokat eller fengselsbetjent 🙂

  2. Hei

    Takk for tips til progressjon 🙂
    Ha en fortsatt fin, fin kveld.

    Hilsen Gro

    1. Bare hyggelig, håper det var til hjelp! 🙂

  3. Hei! Kan du forklare meg hvordan jeg har klart å gå OPP 1,5 cm på HVERT lår og 1,5 cm rundt magen på kaloriunderskudd (1600 kcal, 2,5g prot/kg, 1-1,5g fett/kg og resten karbohydrater) på litt over en uke, med tung styrketrening og litt sprintintervaller? 😛 Jeg får det ikke til å stemme å gå opp i cm på underskudd, vekt – ok pga styrken, men hæ? Styrken har økt veldig de tre siste ukene (fra så og si inaktiv pga sykdom 1 års tid til seriøs styrketrening). Trodde mer muskler skulle bety lavere fettprosent/fettmasse, og hvertfall på kaloriunderskudd. Eller er kroppen min et medisinsk unntak (tvilsomt 😛 )?

    1. det kan nok skyldes vannsamling i beina. Selv holdet jeg en del ekstra vann når jeg trente sprint. Irriterende, men sånn er det for enkelte. Det er dog ikke noe farlig med å holde vann, men målingene kan vise +tall pga det 🙂

      1. takk! =) så lenge det ikke er fett så er det ikke så farlig, bare demotiverende. forhåpentligvis skal det litt til før man legger på seg fett av 1600 kcal? 😛 hehe

        1. ja, det skal det 🙂

  4. Hva heter du på insta? 🙂

    1. pt_julie 🙂

      1. Followed! 🙂

  5. Trente med samme vekter i nesten to år, trente dog regelmessig, men nå har jeg endelig bestemt meg for å øke, og det er artige det! Hurra, for progresjon! Viktig å ha et mål hvor alle økter, da kommer motivasjonen!
    For en herlig pusekatt du har, kattehjerte mitt smelter jo helt!

    1. ikke regelmessig*

    2. Det er så sant det Tori! Gøy at du har begynt å øke 🙂
      Lille Mille er en liten gledespreder :))

  6. Har egentlig aldri forstått det der problemet folk har med å øke i vekter, jeg øker mer eller mindre hver gang – og det føles unaturlig og kjedelig å ikke skulle øke. Hadde jeg ikke hatt den gleden ved å slå mine egne perser gang etter gang, å ikke sett den progresjonen på trening , da tror jeg jammen at jeg hadde mistet motivasjonen.
    men men, jeg ser jo en del folk på treningssenteret som jeg ser trener med de samme vektene hver eneste gang, og de kunne jo ha tatt mye mer. Så jeg har nesten litt lyst til å gå bort å utfordre dem litt, men da ville jeg jo stått fram som bedreviter :p hahahaa! uff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *