KOSTTILSKUDD – BASIC

Det er mye spørsmål rundt kosttilskudd og hva man bør ha i skapet for optimale treningsresultater. Jeg liker å gjøre det så enkelt som mulig, og bruker egentlig bare det jeg har basalbehov for.

Dette er min base sammen med proteinpulver, selsagt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ BCAA
BCAA har jeg normalt sett alltid, men akkurat nå er jeg tom. Jeg laget et videoblogg om BCAA og om hvorfor og hvordan man bør bruke det. Se den her . BCAA er ferdig nebrutte proteiner (aminosyrer) og er et kosttilskudd jeg anbefaler alle å benytte.

♥ Kreatin monohydrat
Jeg har skrevet utfyllende om det i et innlegg her.  Mer trykk i muskulaturen og bedre utholdenhet gir meg et «ekstra gir» på trening, noe jeg ikke vil være foruten, spesielt når jeg ligger i kaloriunderskudd, men også ellers Det forhindrer også muskelsvinn. Et smart kosttilskudd, rett og slett.

♥ Omega3 – selolje
X-life sin selolje er med appelsinsmak, noe som gjør at den glir ned, til og med hos meg som hater matvarer med slik konsistens. Jeg har skrevet mer utdypende om omega3 her. Nok et smart kosttilskudd som alle burde ha med i kostholdet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Sink
Dette kosttilskuddet skrev jeg om nylig, og er en viktig medspiller i kroppen. Mange av oss har for små verdier av dette og bør absolutt ta tilskudd. Les det jeg skrev om det mer utdypende her.

♥ ZMA
For dyp søvn. Det kan være vanskelig å roe ned på natten og få god kvalitetssøvn, og da er zma en genial hjelper for meg. Den inneholder også sink, noe som bare er bra, i tillegg til magnesium. God søvn = bedre resitusjon og fettforbrenning.

♥ Fres
For en oppkvikker før trening eller morgenturer. Frisk, god smak og energigivende effekt. Kan hjelpe deg å gi mer på trening, noe som på sikt vil gi bedre treningsresultater og fettforbrenning. Gull å ha i skapet.

♥ Solbrun
For deg som tar jevnlig sol eller er en del ute i frisk luft. For å bevare brunfargen gjennom hele året. For meg er dette et must 🙂

☺ Utenom dette er selvsagt proteinpulver det jeg bruker flere ganger daglig og er helt avhengig av i mitt kosthold. Mer info om proteinpulver og fra jeg anbefaler har jeg skrevet om her.

Å bruke disse kosttilskuddene kan kanskje virke som en hel jobb, men det blir en rutine som alt annet. Jeg tar alt dette før frokost, utenom proteinpulver, bcaa og fres som jeg bruker til forskjellige tider i døgnet, og zma som jeg tar før leggetid. Enkelt og greit, og fint lite stress egentlig 🙂 Trykk på navnene så kommer du direkte til produktet.

100PHOTO6Tights // Genser

Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *