HØSTUNDERHOLDNING

Desktop24

Lesehesten i meg hoppet av lasset på ungdomsskolen, men nå føler jeg at den begynner å komme litt frem igjen, så lenge jeg finner lesestoff som griper fatt i interessen min. Bøkene over, foruten oppskriftsboken er basert på personlige opplevelser og erfaringer fra to veldig forskjellige damer. Jeg elsker selvbiografier av mennesker som har hatt det tøft men har valgt å bruke det til noe bra. ♥ Jeg har skrevet med utdypende om «Bra nok«, Lene Alexandras bok her. ♥ Boken til Trisha Paytas fant jeg gjennom youtube kanalen hennes, og den er meget sterk og personlig skrevet. Anbefales om du liker personlige historier! Jeg kjøpte min på adlibris.no.

Oppskriftsboken til Kristine Weber er full av enkle, sunne middager og bakverk. Perfekt på høsten når man kan kose seg med litt kokkelering og ekperimentere med sunne desserter 🙂 Du får kjøpt boken her. Du får også et godt innblikk i Kristines meninger om fitness og balansen i livet. Interessant lesning fra ei smart og reflektert dame.

Desktop25

Disse to bøkene tenkte jeg å lese i høst/ vinter. ♥ Bli best med mental trening har fått god omtale fra mange jeg kjenner samt bloggere rundt om. Jeg har inntrykk av at der en bok som er verdt å lese. Du får den her til en god pris.
Boken til Helene Rask, ♥ Ingen skam å snu, er jeg også veldig nysgjerrig på, i og med at Helene har gått fra å være galmourmodell og «modellmamma» til butikksjef på Sunkost og et flott forbilde. Tittelen sier vel sitt, så denne skal jeg skaffe meg.

Hvilke bøker skal du lese i høst ?

9 comments
  1. Når du har lest bli best med mental trening må du begynne på helvetesuka, som er oppfølgeren 🙂 anbefales!

    1. Er den i samme «stil», typ at man skal jobbe mot målet sitt? Eller noe annet? 🙂

      1. Det går i det samme, men den er mer praktisk rettet 🙂

  2. Mens jeg studerer blir det mest fagbøker dessverre, får liksom «brukt opp» leselysten på dem 🙂

    Men, jeg har en bokanbefaling av en bok som jeg allerede har lest: «Himmel, helvete og alt i mellom» av Anna Kåver. Det er en tynn og lettlest liten bok som ikke handler om å trene på å håndtere mål men om å trene på å håndtere følelser. For meg er det gjerne slik at følelsene kommer i veien for målene jeg setter meg, derfor synes jeg denne boka er interessant som et tillegg til «bli best med mental trening» (som jeg også har lest).

    Ha en fin søndag 🙂

    1. oo, spennende! Takk for tips 🙂 den skal jeg absolutt sjekke ut 🙂
      Ha en fin mandag !

  3. Har akuratt skaffet meg «Bli best med mental trening», og gleder meg til å lese den! 😀

    1. Blir spennende 🙂

  4. Her står også Bli best på leseplanen 🙂

    Kunne du skrevet et innlegg eller laget en videoblogg om bruk av pulsklokke? 🙂

    1. Det skulle jeg gjerne gjort, men jeg eier kun en pulsklokke og den er svært lite avansert! Bortsett fra det har jeg lite info og tips å komme med,men takk for tipset likevel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *