ENDA EN SPENNENDE OG FIN HELG

Da var konkurransehysteriet over for denne gangen for Tanya. Det ble femte plass i Grand Prix, noe vi er utrolig fornøyd med ! En fjerdeplass og en femteplass som debutant er rett og slett bare veldig, veldig bra 🙂 Jeg er så stolt av denne jenta. Det har virkelig vært en lærerik vei mot scenen, ikke bare for henne men absolutt for meg også. Å debutere som fitnesscoach har vært veldig, veldig spennende og til tider en sann utfordring. Men når jeg så Tanya på scenen så var det ingen tvil om at hvert sekund har vært verdt det 🙂 Og så mye som jeg har lært !!!

Jeg er så glad for at Tanya har stolt på meg og vist meg tillit hele veien. Det krever faktisk ganske mye å legge fysikken sin i hendene på ei som surrer og glemmer mer enn de fleste…;) Så jeg er takknemlig for denne utrolig lærerike opplevelsen som endte i utrolig gode resultater 🙂 Det ga mersmak så absolutt !

1604923-7-1366010534432

 

 

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *