VIDEO; 3 OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du andre spørsmål, ikke nøl med å spørre!
Genseren jeg har på meg finner du her 😉

Jeg har forresten registrert bloggen min på bloggurat for dere som bruker det! 🙂

Del gjerne!
error

10 Thoughts on “VIDEO; 3 OFTE STILTE SPØRSMÅL

  1. kan du fortelle litt om hvordan du kom deg ut av spiseforstyrrelsen din? Evt. Hva du fortsatt sliter med av tanker rundt mat, kropp og vekt?

  2. digger, digger,digger,digger deg! 😀 😀

  3. Katten din er virkelig noe av det søteste(etter min da;))! Elsker «kattespråket» du snakker med han 😀 Gjør det samme selv. Og eller, du er så bra! Ærlig, realistisk og 100% deg selv, digger det 🙂 Stå på!

  4. Jeg digger når du lager videoblogg!! Virkelig et høydepunkt i løpet av dagen 😀

  5. Det du sier om holdning er så utrolig viktig. Når jeg begynte med styrketrening for ca 1,5 år siden, så var jeg framoverbøyd, hadde dårlig holdning og følte meg generelt dritt. Etter jeg begynte med styrke har jeg fått en mye bedre holdning, og jeg elsker å trene rygg og skuldre. Way to go altså ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation