ØKT PÅ PRO GYM I SANDEFJORD

IMG_7564

Vi har vært på ProGym !!
Den hyggelige eieren av gymmet ga oss en prøvetime og vi kom inn i en fitnesshimmel. Tusenvis (omtrent) av apparater, manualer opp til 100 (!) kg, mange knebøyrack og benkpresser. Det var mange rom og derfor mange muligheter. Utrolig deilig å sleppe å vasse i mennesker, og faktisk ha plass til å trene. Hit kommer vi gladelig tilbake !

IMG_7555

Jeg leitet meg først halvt ihjel for å finne 2,5 kg vektskiver før Gøran nevnte at sikringene vieier 2,5 kg. Og ja – for noen beist av noen sikringer!! Ligner jo på noe slags krigsutstyr!! Klarte å klemme fingeren ganske kraftig i den ene. Dette er ikke noe for blondiner som bare er vant med klemmer.

IMG_7553

Vi kom frem til at det å ta bilde inni et sånt rack er så og si umulig, så dette ble det beste av alle vi tok, hehe. Det er ikke mye variasjon i øvelsene mine om dagen, så det dere får se er stort sett knebøy, benkpress og markløft! 🙂

IMG_7547

IMG_7539

Jeg har på meg den lilla 2xu tightsen min som jeg elsker (sjekk ut tightsguiden min her) og denne singleten fra Puma som har perfekt passform sånn at den sitter bra og ikke strammer på feil sted. Den er snart utsolgt! En ting jeg hater når jeg skal løfte tungt er når klærne sklir i gale retninger. Da mister jeg fokus!

Vi reiser hjem fra Sandefjord i dag og skal ha en treningsøkt ikveld. Planen er miliærpress, chins, dips og litt rumpe og mage. Den ene økta i løpet av uken som er litt anderledes for min del 🙂

Del gjerne!
4 comments
  1. Åssen str har du i PUMA-singletten? Jeg bruker vanligvis S/M, men husker jeg kjøpte en pumasinglett en gang i str. M som lignet litt på denne i passformen, men var aalt for trang.

    1. Jeg har både i S og M, denne har jeg i M. denne modellen er litt liten, så om du vil ha den litt baggy bør du kanske gå for L? vet ikke 🙂

  2. vi skal bort å teste progym neste uke, for vi er så utrolig lei av alle menneskene på evo. Der er det stappfullt, og man må stå i kø for apparatene ! bah.
    Godt å se noen anbefale progym da 🙂

    1. det var en god del folk der, men det var så mange rom å være i at det gjorde ikke noe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *