JULEBORD OG CARB RUSH

God søndag folkens !
Jeg var på julebord med Shapes Fitness, gymmet der jeg jobbber, igår. Vi hadde det så utrolig koselig med dyrevandring i dyreparken, fantastisk god mat og selfølgelig det beste selskapet 🙂 Jeg spiste alt mellom himmel og jord av good middag, og selfølgelig dessert med små brownies stykker (en haug) og twist. Yummi!! I dag føler jeg meg hangover, selv om jeg ikke konsumerte noe alkohol. Sugar and carb rush!!! 😀 (Bildet er lånt av Ole Morten)

271854-10-1335611614561-n500Det som er litt moro med et sånt gigantisk frimåltid når man ellers er litt nazi på maten, er jo reaksjonen man merker i kroppen. Skjelving på fingrene for min del og ganske forhøynet kroppstemperatur lenge etter. Det kan ligne litt på nikotinsjokk for de som har opplevd det. Kroppen jobber på spreng med godsakene, og i natt sov jeg som en stein. Enda en moro greie er at jeg alltid holder vann i beina og rumpa etter en slik kveld, og en skikkelig bouncy Kardashian ass er jo ikke noe annet enn morsomt!

I kveld skal jeg og Gøran lage pepperkakehus er hjemme. I fjor gikk vi tom for pynt og måtte pynte med cornflakes, så forhåpentligvis blir resultatet bedre i år, haha. Og ja, det blir et ekte pepperkakehus uten så mye som et gram sukrin.

Ønsker alle mine lesere en fiiiin søndag ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *