REEBOOK <3

Desktop32

Nå har X-life.no fått inn nyheter fra Reebook, et merke jeg digger!
Jeg har jo selvsagt allerede plukket ut favorittene mine. Disse tre herlighetene. Det er nesten så jeg ikke ville blogge om dem, for hver gang jeg legger ut noen klær jeg vil ha så blir de utsolgt før jeg får klikket dem hjem !! Dere altså!! 😛 Jeg satser på at x-life har stort lager av disse for jeg måtte jo bare vise dere. Dritstilige klær til trening, og kanskje fritid også?

Resten av nyhetene ser dere HER. Link til plaggene ovenfor: Grå topp // Tights // Mørk topp

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Åh, utrolig stilige ! Liker.

  2. […] dagen bedre, uten tvil ! I tillegg fikk jeg noen nye treningsklær fra Reebok, de jeg skrev om her. De skal jeg vise senere!  Lovelovelove […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *