BACK TO WORK

God morgen kjære leser !

Hverdagen startet brått for meg i dag når min kjære dro på jobb kvart på 7. Fredag er dagen hvor jeg mottar rapporter fra oppfølgingskundene mine, så da måtte jeg opp jeg også. Jeg elsker morgenstundene med stearinlys, varm kaffe og dataen. Fredfult og avslappet. I dag er jeg likevel litt trist. Julen har gått så fort, å snart er den forbi. Det hjelper at julestjerna fortsatt henger oppe og julespillelista spiller fra ipaden.

IMG_7974

Jeg elsker jobben min men jeg elsker også julen og julefri. Jeg trenger nok litt innkjøringsfase nå for å komme meg ut av juleferiestemningen inni meg. Heldigvis er jeg ikke blant dem som gruer seg til jobb, jeg skulle bare ønske julen varte litt lengre.

Et familieselskap gjenstår før nyttårsaften, og det skal nytes. Jeg kommer til å savne disse gode middagene med saus og surkål når speltlompepizzaene står på tallerkenen igjen… Haha. Jeg har hatt en helt spesiell følelse rundt maten og kosen denne julen. Mer om det kommer i et eget innlegg.

IMG_7989

For deg som er lei av jul og vil videre – sjekk ut de råfine nye tightsene fra Rohnisch ! Jeg kjenner allerede dragning til den rosa… ;D
Ønsker alle en fin tredje juledag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *