ÅRETS FØRSTE (RÆVVA) ØKT

God morgen !

Har du kjent på at du…ikke orker å skifte til treningsklær en gang…?
Jeg vet ikke helt hva som skjer med kroppen min for tiden. Til tross for meget forhøynet matinntak føles det ut som jeg har vært på sultestreik i 2 mnd. Musklene føles tomme og alt jeg gjør er tungt. Også jeg som pleier å ha de bra øktene etter jul!

IMG_8005
IMG_8007

I går var det så vidt jeg fikk rumpa opp av sofaen. Som du ser så skiftet jeg ikke en gang, så kosebuksa ble med på trening. Haha, det virker som kroppen har tatt ferie på alvor. Håper ikke dette varer så alt for lenge. Vi skal jo snart til Gran Canaria, og jeg vil gå glipp av minst mulig trening før den tid ! Den eneste oppturen på trening i går var pre-workout shaken.. hvor tragisk det høres ut.

IMG_8028

Jeg holder på å skrive et innlegg om det å lytte til kroppen. Det er nemlig ikke alltid man bør gjøre det, mens andre ganger burde man så absolut. Er du i tvil om når du skal dra og når du skal bli hjemme, følg med her! 🙂

Innlegget inneholder sponsorlinker

8 comments
  1. hehe, noen dager blir bare sånn : ) Får håpe de neste dagene blir bedre for deg 😀

    1. sant det 🙂 alle økter kan ikke være gode. Krysser fingrene for bedre økter! 🙂

  2. Haha kjenner meg sterkt igjen! :p Av forhøyet matinntak så blir jeg alltid kanonslapp, så å juble over jul og masse mat og gode treningsøkter hører ikke sammen for meg :p Men mye å si på hvordan type mat naturligvis! Ser no ut til at du hadde en god skulderpress da!

    1. jeg pleier å få skikkelig trykk og energi, så vet ikke helt hva dette her haha 😛 satser på at du føler deg bedre når du er tilbake i vanlige rutiner da 🙂

  3. Jeg gikk på en real smell etter sommeren. Ville så mye og alt på en gang. Det smelte skikkelig. Jeg er blitt så glad i uttrykket: Ingen kan alt, men alle kan noe. I desember kom jeg ordentlig igang igjen 😉 Håper du kommer deg fort tilbake igjen!

    1. Det er sant det! En ting av gangen 🙂

  4. Hei!
    Jeg sitter her i litt dype tanker om trening og egentlig livet generelt. Har satt meg noen gode nyttårsforsetter som jeg skal jobbe med. Og for første gang er ikke hovedmålet «gå ned i vekt». Jeg har mål som går på baseøvelsene, og det føles godt! Et annet er å være mer positiv og virkelig sette pris på hva og hvem jeg har i livet mitt:)
    Så lurte jeg på en ting, som jeg håper du vil svare på men som jeg skjønner om du ikke vil. Hva er din treningsfilosofi?
    Litt rotete kommentar, men sånt skjer.

    Godt nyttår Julie! Gleder meg til å følge deg videre. (Fast leser siste 3 årene ca)

    Malin

    1. Heisann Malin!
      så gøy og så bra! Et sunt og fint mål syns jeg 🙂

      Min treningsfilosofi…Hm.. Jeg er opptatt av at trening skal være gøy og ikke være noe vi gjør fordi vi føler vi må.
      Trening på grunnlag av dårlig samvittighet og selvforakt er ikke god trening spør du meg. Trening for meg er noe jeg gjør fordi det gjør meg glad og fordi jeg vil ta vare på kroppen min og helsa mi, og det er det jeg ønsker for kundene mine også 🙂 Mestring og oppnåelse er bra, men psykisk og fysisk helse bør komme først, så kommer prestasjon som en bonus 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *