FROKOST; PROTEINLEFSE

IMG_8691-001

Jeg prøvde meg på å lage proteinlefse for en stund siden uten hell, men jeg bestemte meg for å prøve på nytt da kjedsomheten nådde nye høyder i helga når jeg var alene hjemme.. Første gang ble en fiasko. Den ble svidd og tørr. Andre gangen ble en suksess og tredje gangen enda bedre!

Jeg blandet;
2 ss kokosmel
2 ss sukrin gold
3 ss vaniljeprotein
1 ss mager kesam
1 egg og 1 eggehvitte
kanel og kardemomme
+ litt vann til en seig røre

IMG_8694-001

Pisket 3 eggehvitter stive og blandet dem forsiktig med den seige røra. Smørte utover bakepapir og stekte på 160 grader i 10-12 min. Første gangen prøvde jeg 20 min som det står i orginal oppskriften, men da ble den svidd. Antakelig varierer dette en del fra ovn til ovn 🙂 Anbefaler deg å sjekke din etter 8-10 min for å være sikker.

Som fyll brukte jeg lett eplesyltetøy og kanel første gangen. Det ble søtt og godt. I dag skal jeg ha på skinke og ost og krydder for å få en litt annen vri. Oppskriften er hentet fra Kristine Webers bok Sunn og sterk med protein. I den nye boken hennes er det mange nye deiligheter som jeg gleder meg til å teste ut ! Har du en av bøkene?

Innlegget inneholder sponsorlinker

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Nam! De så gode ut.. skal prøves ut 🙂

    1. smaker heeerlig! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *