RULLEMORGEN OG SPØRSMÅL

IMG_8728-001

God morgen kjære lesere !
Det er fredag, min favoritt dag ! 😀

Før jeg gyver løs på dagens gjøremål så måtte jeg rulle litt med foamrolleren min. Jeg jobber med mobilitet i brystryggen for best mulig teknikk i baseøvelsene, så dette er noe jeg må holde vedlike. Ikke mye behagelig for å være ærlig, men det må til.

♥ Jeg har noe annet jeg vil nevne for dere. Jeg tenker og filosoferer mye om dagen og har så lyst til å dele noen tanker med dere. Det er ikke bare om trening, men livet generelt. Jeg liker å ha en temablogg og som dere vet så handler jo denne bloggen om trening, men hva syns dere om litt off-topic innlegg av og til ?  Kjedelig eller ok?   Livet mitt er så mye mer enn kropp, trening og mat, og jeg vil gjerne dele litt andre ting også om dere er interessert !

Genseren jeg har på meg i dag får du både i sort, camomønster og blå/sort. Jeg eeelsker disse. Klikk på fargene så kommer du direkte til dem i nettbutikken.

Ønsker alle en bra fredag, og takk til dere som deler deres mening! 🙂

IMG_8729-001

Del gjerne!
error
12 comments
 1. Hørtes veldig fornuftig ut, mye anna man også kan dele i bloggen sin! 🙂 Go for it! Vil du foresten legge ut video av hvordan du bruker foamrolleren din? 😛

 2. Veldig åpen for at du deler litt andre tema på bloggen, fyr løs! 🙂

 3. Fyr løs! Jeg liker at du deler dine tanker om andre ting også enn trening/kosthold:-)

  Ønsker deg en smashing Fredag og helg ♥

 4. jaaa til innlegg om «livet,» og gjerne flere innlegg og! Alltid like hyggelig å stikke innom bloggen din og finne noe nytt 🙂 Kjør på!

 5. Jeg vil gjerne høre om resten av livet ditt! Det blir jo et unaturlig fokus på trening og kost, og folk kan jo kanskje glemme at du sikkert ikke er opphengt i det hele tiden. Og det tar jo bort en del press for oss «normale» også. Pluss at du seriøst er så awesome at det bare hadde vært gøy å se mer til deg 🙂

 6. jaaa! Tror ikke det finnes noe som er uinteressant ved deg. Så hadde vært spennende å få se noen andre sider også! 😀

 7. Ja, det er bare fint. Å dele liv er en kjempefin ting. Ønsker deg en herlig fredag og helg!

 8. Min stemme er også JA! ☺ Del gjerne andre ting her på bloggen også!

 9. Du må gjerne skrive om andre ting på bloggen din :o)

 10. Absolutt andre innlegg også! 🙂 eg har et spørsmål til deg, du har jo som mål å klare 20 chinups, eg hadde å klare 12 i fjor. Korleis kjem ein videre? Eg stagnerte på 11.. Kor ofte skal ein trene chinups? Eg trener det ofte, (4 ganger i veka ca, klarer ikkje la vera) men uten noen plan.Treng noen tips om du har 🙂

 11. Abolutt må du gjerne skrive om andre ting også 🙂

 12. Det kunne vært en ide ja. Du kunne f.eks. fortalt mer om hvordan du tar vare på deg selv utenom kosthold og trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *