LØPING – HAR DERE TROA PÅ MEG ?

Jeg er på vei ut døren for å gjøre to viktige ærend. Solarium og en liten morgencardio. Jeg ble inspirert av Helene og bestemte meg for å teste løpeskillsa mine på mølla. Når løpte jeg sist? Det var vel etter katten min, og ikke noe lengre enn 20 meter… :S

IMG_8741-001

«I min tid» når jeg drev med sprint på bane så kunne jeg fint løpe 20 min lett jogg uten problem, og 3 km på 15 min gikk fint. Nå derimot… Hvis jeg klarer sammenhengende i 7 min så skal jeg være grådig fornøyd, og det er dagens mål ! For anledningen har jeg på meg antrekket jeg fikk av verdens beste sponsor i posten i går. Ny 2xu capri tights i blå, ny og lang topp fra adidas og sportsbh fra Reebok i den fineste fargen i verden. Føler meg som en enhjørning med denne sportsbhen!! 😀

IMG_8747-001

IMG_8753-001

Kaffi og Fres er plassert i magen. Nå gjelder det bare å finne ut hvor sprek denne gjyngehesten/enhjørningen (?) er ! Jeg er et levende bevis på at PT’er kan være i dårlig løpeform. Ja, intervaller går fint og styrketrening går veldig bra, men jogging på mølla over lengre tid? Nope. Det kommer klart frem at man blir best på det man gjør. Jeg løper ikke, så da blir jeg heller ikke god på det.

7 MIN FOLKENS ! HAR DERE TROA ?
Hvis jeg har deres støtte så skal jeg virkelig tyne meg for å imponere dere! Haha 😀

IMG_8748-001

Innlegget inneholder sponsorlinker

 

Del gjerne!
error
22 comments
 1. Lykke til med løpingen!

  Jeg er ikke noe god til å løpe, men det er selvsagt fordi jeg ikke har gått inn for å bli flink til det. Jeg liker enkelt og greit ikke å løpe (og får utrolig vondt i knærne av det), og jeg har ingen motivasjon til å gjøre ting jeg ikke liker. Elsker styrketrening, så jeg holder meg til det 🙂

  1. Takk for det !
   Veldig sant. Hvorfor skal man gjøre ting man ikke syns er gøy? 🙂

 2. Dette klarer du! Tviler ikke på at du klare 10 minutter på mølla! Du får til det du vil 🙂

  1. takk Vivian 😀 det gikk over all forventning! 🙂

 3. Det har jeg tro på at du klarer, kjenner jeg deg rett , så får du til det du vil.Stå på ,du klarer det!

  1. Takk for det 😀

 4. Du klarer det nok 😉 har troa..

  1. så bra, takk 😀

 5. Stå på snuppa mi! Dette klarer du, no problemo.

  1. takk vennen !

 6. Det er sykt tungt i starten, men det kommer seg 🙂

  1. for min del går det mest på det å holde ut psykisk tror jeg haha 😛

 7. Klarer ikke å lese teksten, må bare se på den søøøøøte pusekaatteen! Så fin!

  1. hihi ja ikke sant hun er fin! 😀

 8. Masse lykke til 😀

  1. Thanks babe :*

 9. så på instagram at det gikk jo over all forventning 🙂 kjempe bra! Selv er jeg en tjukkas som har mer styrkeløfte bein enn jeg har løpe bein og generelt styrkeløftekropp, men har også begynt å øve meg litt på mølla 🙂 senest i dag hadde jeg 4×4 intervaller (4 min x 4 med 1min pause imellom) og det gikk fra 9.4 km/t til 9.7 km/t på siste drag. kjempe fornøyd, er jo moro med jogging når man øker i det også:)

  1. jepp, jeg er strålende fornøyd 😀
   det er jo veldig bra! kult! 🙂

 10. en blir jo anbefalt intervaller for å bedre kondisjonen på lengre distanser, er det ikke naturlig at du holder et vist nivå på jogging når du prioriterer mye intervaller?
  Karoline 🙂

  1. det er sant det du sier, men jeg har ikke prioritert intervaller på veldig lenge 🙂

 11. Nå vet jo jeg at det gikk STRÅLENDE fint, så det er vel heller på plass med litt gratulasjoner og YOU GO GIRL 😀

  1. Tuusen takk!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *