HVA TRENGER DU ?

God søndag !
Løpingen gikk over all forventning i går. Etter 7 min var jeg ikke sliten, så jeg løp i totalt 20 min. Kjente at jeg kunne løpt lengre, men så blir «naturen» rundt litt for lite spennende i lengda, musikken blir litt for lite triggende og hele greia blir for kjedelig dessverre. Om jeg skal løpe lengre så må jeg uten tvil jobbe med den mentale delen… 😛 Det var hvertfall gøy å erfare at jeg er i mye bedre løpeform enn forventet og jeg hadde faktisk mer å gå på! Gøy 😀

Jeg tenkte å gi dere noen forslag på ting som er utrolig greit å ha i kjøkkenskapet når man ønsker å ha en sunn livsstil og også lage sunnere matretter og desserter. Inspirert av boken til Kristine så har jeg laget en liste over ting som gjør matlagingen av sunn mat enklere !

IMG_8791-001

Bakeprotein – Et proteinpulver uten smak som kan brukes som tørrvare
Proteinpulver – Gir ønsket smak og brukes som tørrvare
Sukrin / Sukrin gold – Erstatter sukker
Sukrinmelis – Brukes ved istede for vanlig melis
Steviadråper – For litt ekstra smakshint av f.eks karamell eller vanilje
Kokosmel – Velsmakende erstatning for mel, funker bra i både søte og ikke søte kreasjoner
Mandelmel – Velsmakende erstatning for mel, funker bra i både søte og ikke søte kreasjoner
Sesam mel – Tørrvare i usøtet mat som f.eks proteinbrød eller rundstykker

♥ Egg – Både hele egg og piskede eggehvitter kan brukes til mye
♥ Filadelfia light – Perfekt til glasur sammen med f.eks kakao og søtning
♥ Mager kesam – Tilfører poteinrik fuktighet i bakverk
♥ Kakao – Gir sjokoladesmak og antioksidanter
Mørk sjokolade (sukkerfri) – Til litt sunnere topping/ingrediens i desserter
Cocosa – Bra til steking istede for olje

IMG_8792-001

Har man dette så kan man lage det meste i boken til Kristine Weber. I tillegg til kjøtt/fisk, grønnsaker og søtpotet/potet selvsagt. Har man et velfylt kjøkkenskap er det mye lettere å finne inspirasjon til å prøve nye ting ! Jeg er super inspirert, og det neste jeg skal prøve er proteinbrød som jeg kan ha pålegg på. Jeg har hooket av det jeg vil prøve først i boken, og som dere ser så er det en del fristende allerede…. 😉

Innlegget inneholder sponsorlinker

 

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Driver selv å øver meg på jogging! Men jeg ligger bare på 7.5 og 8 nå i starten slik at jeg kan jogge lengre og forhåpentligvis bygge meg opp derfra. Men jeg lurer på hva man anser som jogging og hva som går som løping? Sånn for min del føler jeg ikke at jeg løper før den står på over 10 km i timen 🙂 hva tenker du?

    1. det er en bra start 🙂
      Ja, jeg tenker samme som deg. Når man har ganske stor fart så vil jeg si det er løping. Det vil selvsagt variere fra person til person, da noen har lengre bein og «jogger» lett på 10 km/t 🙂 For min del så kaller jeg det løping fra ca 10 og oppover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *