SMÅ MÅL FOR DAGEN

Jeg vet at mange av dere elsker å sette dere mål og jobbe mot dem, meg selv inkludert. I blant kan det likevel være vanskelig å «følge opp seg selv»  og egne krav. Jeg er hvertfall inne i en søtsug-periode, noe jeg forsovidt kommer i hver vinter, og det gjør det vanskelig å hele tiden holde seg i tøylene. Det er så fort gjort å handle seg noen yoghurtnøtter eller ta en rute eller ti med sjokolade når sjansen byr seg, selv om jeg vet at søtsuget ikke akkurat blir mindre av det.

Små mål for dagen er min redning. Jeg vet at jeg kommer til å spise noe søtt i løpet av dagen slik jeg har det nå, så da legger jeg heller listen litt lavere. Det er ikke noe vits i å sette for store krav til seg selv når man er i en «svak» periode (som jeg er i for øyeblikket).

IMG_8826-001

blogg 201411

Dette vet jeg at jeg kan klare, og det gjør meg veldig tilfreds ! Om jeg får i meg noen ruter med mørk sjokolade så har jeg likevel klart dagens mål. Oppfordrer deg til å sette deg mål for dagen. Små og 100% gjennomførbare !
Dagens antrekk er fargerikt og gjør meg glad på toppen av det hele. Deilig hettegenser fra Better Bodies, enhjørning sports-bh og anti-shake tights som er på tilbud nå 🙂 (adlinks)

IMG_8831-001

Del gjerne!
error
14 comments
 1. HEI! sendte deg en mail i går om kostholdsplan, har du fått den? kan hende jeg har sendt feil..

  1. jepp, men har ikke mulighet til å svare alle like fort dessverre 🙂 Du får svar i løpet av dagen 🙂

 2. Smart med mål for dagen, funker alltid 🙂

  1. jepp! 🙂

 3. Det trengte jeg å bli minnet om i dag . Må sette meg små mål denne uka, ungå stress. Da kommer det til å gå bra. Hjemreisedag fra en herlig 5 og en halv uke i varmen.gleder meg til normal hverdag igjen. Ha en super dag!

  1. Det kommer til å gå bra vet du 🙂 God tur hjem!

 4. Er så deilig med kostplan fra deg, Julie 🙂
  De lappene med litt lett syltetøy er mer enn nok kos på kvelden for meg. Det er redningen når jeg kjenner at søtsuget treffer.
  Perfekt for meg som er såååå svak for vafler 🙂

  1. så bra du liker den! 🙂
   Jeg pleier å ha på sukrin og kanel på toppen. Knall godt 😀

 5. Fint innlegg 🙂

  1. så bra du syns det ! 🙂

 6. Hei jeg har alltid også hatt en forkjærlighet for yoghurt nøtter, men det tok en brå slutt når jeg leste at de inneholder 25% ren palmeolje. Ikke mye er verre enn det, både for helsa og miljøet.

 7. Trengte det her i dag- har vært dårlig noen dager og er totalt ute å kjøre. Skal bli deilig å komme inn på riktig spor igjen! starter med noen små mål ! 😀

 8. Haha, kjenner meg så altfor godt igjen med punktet om yoghurtnøtter, er like krevende å gå forbi hver dag :p Du ser kjempebra ut Julie, og skriver veldig bra! Kjekt å lese 😀

  1. haha godt vi er flere! 😀 jeg er helt hekta 😛
   tusen takk, og i like måte! har bloggen din på bloglovin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *