KOSTHOLD I DÅRLIG PERIODE

I skrivende stund holder jeg på å laste opp en videoblogg til dere, så den kommer i løpet av dagen 🙂 Fredag er jo som dere vet min favoritt dag, og alltid den dagen jeg er mest inspirert og gira. Både blogginnlegg og jobbrelaterte ting får likosm skikkelig fart på seg på fredager! Love it.

Som dere sikkert har skjønt så er jeg litt «på tur» når det kommer til kostholdet om dagen. Jeg setter meg små mål og utover det så gjør jeg litt som jeg vil. Jeg orker ikke noe hardkjør og det å være så streng med meg selv hele tiden. Jeg var flink helt frem til jul, og selv om jeg savner stålkontrollen jeg hadde så må jeg bare innse at jeg er ikke like flink hele året. Slik er det rett og slett bare. Det å tvinge seg selv til å «ikke gjøre det» og «ikke spise det» når man er drittlei fører stort sett bare til at man gjør det motsatte. Not good.

IMG_8833-001
Topp // Sportsbh  (adlinks)

Jeg gir meg selv litt luft under vingene. Trener bra, spiser mat og prøver å godta at kroppen ikke blir mer og mer ripped akkurat nå. Jeg kaller det en oppbyggingsfase jeg… Tar det for det det er. Det er en tid for alle ting, og akkurat nå vil hverken hode eller kroppen ned i fettprosent, og det er faktisk helt ok.

IMG_8834-001

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Du ser jo smashing ut da 😉 Kjenner igjen den følelsen av at kostholdet vipper litt… hadde det sånn i hele fjor. Jeg sleit med det, fordi jeg hadde gått ned 55 kilo i 2011 og 2012, så møtte jeg en slags «vegg». I tillegg begynte jeg på hormonkurer som klusset kroppen skikkelig til, men i håp om å få barn gjennomførte jeg. Pillene hjalp ikke, førte kun til at jeg gikk opp 5 kilo ca. 🙁 Men jeg vet hvor mye jeg KAN legge på meg på et år om jeg gir totalt f…. kan lett legge på meg 50 kilo, no problem. Så alt i alt er jeg fornøyd med fjoråret også alikevel 🙂 50 kilo på et år høres sikkert sykt ut, men jeg har pcos og er Insulinresistent. Så det er bare for meg å stappe i meg mye karber, så er jeg der på «no time». I år har jeg fullt fokus igjen endelig, og bare skal ned de siste kiloene i år 🙂 Har ca 16 kilo igjen, og må bare gi gass. Hadde nesten drept for å få kroppen din 😉
    Må bare ta frem det du skrev om Myo Reps, tusen takk for det innlegget! Har tatt det i bruk på styrketreningen min, og jeg blir faktisk støl igjen! 🙂 Det tar jeg som et bra tegn. Har begynt å trene styrke, og angrer ikke et sekund. Kroppen forandrer seg, men vekta vil ikke like fort nedover. Har heller gått enda litt mer opp i vekt, men ned i cm. Etter jula hadde jeg gått opp enda mere enn hva jeg allerede hadde ifjor, har gått ned 4 av de kiloene igjen, men har gått ned mere i cm. Er tyngre enn før jul da jeg begynte å trene, men mindre i cm. Så det sier vel bare at man ikke bare kan se på vekta. Ønsker deg en super helg, du inspirerer virkelig. Mange gode tips å hente for meg som trener hjemme hos meg selv,er så moro å oppdage at det er så mye man ikke trenger studio for å gjøre. Har lyst å trene på studio, men må nok vente på litt bedre økonomi først. Ble langt dette her, men du er iallefall en stor inspirasjon. God helg til deg 😀

  2. Digresjon: DAT BACK! Digger ryggen din! Creepy digresjon over.
    Nå har jo jeg aldri vært «rippa» i den fortstand, ettersom jeg ikke hadde noe muskler å snakke om når jeg var på en lavere fettprosent for noen år siden, så har liksom ikke en form å savne, om det gir mening? Men jeg forstår godt hva du snakker om hva kosthold angår! Er inne i en helt syk cravingsperiode nå. Etter at jeg i flere måneder ikke hadde det minste lyst på verken sjokolade eller annet, skriker nå kindermaxien på meg hver gang jeg går forbi! Er enig i at det ikke fører noe med seg å nekte seg noe, får jo bare 100 ganger mer lyst på det! Så prøver å stort sett spise godt, gi kroppen det den behøver, lage mest mulig mat fra bunnen, så får det bare komme en kindermaxi her og noe annet ulumskt der 🙂 har god tro på sitatet om at ett dårlig måltid ikke ødelegger ett godt kosthold, akkurat som ett sunt måltid ikke veier opp for en dårlig livsstil 🙂

  3. wow, for en rygg Julie!

    1. hihi takk Toyni! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *